Crna_Gora_BP schrieb:
Monte-Grobar schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
dobri igraci igraju za dobre klubove...
il je to u srbiju obratno ??? :? :? .. a a nevjerujem..
jos jednom..
vucinic-montenegro mit roma in der champion league
zigic-srbija mit racing im abstiegs-kapmf in der primera division
soll ich weiter machen ??
Du kannst weiter machen...blos hast du 0 ahnung von fussball. Vucinic ist nur ausgeliehen. Wer weiss ob er sich bei Roma durchsetzt. Zigic ist um ein vielfaches besser als Vucinic. Zigic hat Angebote von Arsenal etc. bekommen.
vucinic hatte angebote von inter, milan etc...
znam bolje od tebe, to mi je dovoljno..
dje je bio zigic protiv milana?? a, dje je bio ?? 2 utakmice, 0 golova..
lol jebote znas ti sto je Milan? Dje je imao ponude iz Milana? Ja samo znam za Inter!.
Cuti ti i navijaj bolje za neke bosanske ili turske klubove kao tvoji zemljaci
Malo je starije ali nema veze...
PODGORICA - Nezapamaćen nacionalistički skandal dogodio se prekjuče, tokom i po završetku utakmice u Rožajima između domaćeg Ibra i gostujuće ekipe Berana (2:1). Navijači domaćeg tima slomili su nos treneru Beranaca Slobodanu Đukiću kome je sudija Veljko Bošković pokazao crveni karton (!). Navijači su skandirali sve vreme utakmice: "Džihad, džihad", "Ubij Srbina", "Zakolji da Srbin ne postoji, Ovo je Turska", a vijorile su se i zastave sa obeležjima Turske, Bosne i Hercegovine. Pojedini navijači u rukama su imali i sekire.
Fudbalera Berana Brković u tunelu je udaren pesnicom u glavu, jedan do redara je nogom udario igrača Berana Akovića.
U saopštenju za javnost FK Berane kaže se da sudijski par Bošković-Zejnilović nije dozvoljavao igračima gostiju da pređu centar, dok je sudija Nenad Zejnilović vređao igrače Berana na nacionalnoj osnovi. U saopštenju se navodi da je treneru Đokiću u jednom trenutku prišao fudbaler Ibra Surtović i uradivši ga glavom u lice nokautirao ga i polomio mu nos.
Trener FK Berane Slobodan Đukić najavio je da će podneti tužbu protiv fudbalera Ibra Sutovića koji ga je povredio, kao i krivične prijave protiv FK Ibar.
Predsednik FK Ibar Enko Bećirović izjavio je da je prema njegovom mišljenju sve bilo ispravno, utakmica fer i korektna, i da će se sve što se dešavalo na utakmici videti na video-snimku koju poseduje.
Ponašanje izgrednika osudio je i predsednik opštine Rožaje Nusret Kalač.
- Osuđujem nacionalizam i borim se protiv njega, žalim zbog svega što se dogodilo, ali to takmičenje gledalaca u nacionalnom navijanju nije od juče, potiče još iz vremena Titove Jugoslavije.