Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Was/Wer sind die Bosnjaken?

@Milo, kümmere dich lieber um das Thema hier, anscheined waren eure helden Albaner, ich wette dir wird es nicht gefallen was da steht, und genau so gefällt es mir nicht wen jemand mich zu was machen will das ich nicht bin..;)

http://www.balkanforum.info/f16/alb...nterdrueckung-147008/index32.html#post1991707

Procitao sam, dobro to su tvrdnje a ne dokazi. Nebi imao ni problema ako se dokaze, kako sam reko zanjima me kako stvari stvarno tu stoje.

Ja uopste nikad nisam rekao da si ti Srbin po poreklom, nisam se bavio tacno sa istorijom o bosni, meni je samo poznato da se govori da su to bili slaveni ko si primili islam pod osmanskim carstvom.

Mene, kako sam rekao samo zanjima istina, nemam problem sa istinom i ako danas saznam da sam turcin poreklom, razumes.

Ali verovatno to nije tako jednostavno kako vidim, ali pogledat cu kakvo je danas istorijsko stanje, ovo ispitujem rad zanjimanja, sta fali znati, zelim da znam, a ne stime nekoga da ponizim, nebi i tebe trebalo da boli ako bi mozda jednom sazno da si bio Srbin.

Naja....interesantna Tema ;) Mozda cujem /citam jos ovde nesto pametno...ako ne onda je barem malo zabavno...sta ima veze :)

Zurück
Oben