I
IbishKajtazi
Guest
Ja, das ist auch eine Albanerin!
MfG
Ibish...
er hats bewiesen dass er es weissO jetzt wird es interessant, die Antwort wird dir glaube ich nicht gefallen vom Emir.![]()
er hats bewiesen dass er es weisshahah
die 2 sind auch waschechte Albaner...Ja, das ist auch eine Albanerin!
MfG
Ibish...
Procitao sam, dobro to su tvrdnje a ne dokazi. Nebi imao ni problema ako se dokaze, kako sam reko zanjima me kako stvari stvarno tu stoje.
Ja uopste nikad nisam rekao da si ti Srbin po poreklom, nisam se bavio tacno sa istorijom o bosni, meni je samo poznato da se govori da su to bili slaveni ko si primili islam pod osmanskim carstvom.
Mene, kako sam rekao mene samo zanjima istina, nemam problem sa istinom i ako danas saznam da sam turcin poreklom, razumes.
Ali verovatno to nije tako jednostavno kako vidim, ali pogledat cu kakvo je danas istorijsko stanje, ovo ispitujem rad zanjimanja, sta fali znati, zelim da znam, a ne sa nekim stime da ponizim, nebi i tebe trebali da boli ako bi mozda jednom sazno da si bio Srbin.
Naja....interesantna TemaMozda cujem /citam jos ovde nesto pametno...ako ne onda je barem malo zabavno...sta ima veze
![]()
ako te bas intersuje onda pgledaj malo ovo, ovdje mozez koju informaciju saznat, izvini ako sam te napao, ali znas kako je to kad neki tako nesto vikaju a nemaju dokaza, mene odmah srce zaboli.
YouTube - Bosanski inat
YouTube - Bosanski inat 2/3
YouTube - Bosanski inat 3/3
Ich hab gehört sie kommen aus der gegend in Irak..Hmm.. kein wenig weiter gekommen, in die frage, wer oder was sind die Bosnajken, schade. ich mach mich wo anders schlau
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen