Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wer braucht bosnisch Nachhilfe

jbg moze biti mislim ono decko nam baca nadu da i mi naucimo nesto pametno dok smo jos mladi i pametni

elementarna gramatika za sarajliju nije nikakva teskoca on to zna i u snu ko azbukicu

ma ko li tom defektu suflira da mi je znat, jadan li je, bice ga ilidzanski uhljupi cesto udarali po glavusi dok je bija glavna faca u rajvosa... pa sta ostade? ostade retardirani imbecil...

prvi put vidim da pises malo vise nas, a nisam znala da ga znas tako dobro :eh:

vidi nje bre haha pa ja sam rodjen dole tek sam desetak godina ovde jbg nije fora da zaboravim i to malo sto sam naucio

p.s moja familija je u principu nastavnici i doktori jbg to je meni previse bilo prepotentno ja sam se odlucio za drugu skolu :biggrin:

vidi nje bre haha pa ja sam rodjen dole tek sam desetak godina ovde jbg nije fora da zaboravim i to malo sto sam naucio

p.s moja familija je u principu nastavnici i doktori jbg to je meni previse bilo prepotentno ja sam se odlucio za drugu skolu :biggrin:

svaka ti cast onda posebno na savladanju njemackog jezika :tu:

svaka ti cast onda posebno na savladanju njemackog jezika :tu:

glupiram se mogu i bolje ali sam lenja konjina :lol:

ali hvala lepo eto ono idem sad kao da se bacim na neki roman pre spavanja da malo opsirno rasirim ugled na ovo malo monotonije koja ubija iz dana u dan hahaha kako serem kad treba :biggrin:

ajde lubim :schmatz:

decko je savrseno i cisto puko u bukvalnom smislu :emir:

Zurück
Oben