Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wirtschaft Griechenlands - Οικονομία της Ελλάδας - Economy of Greece

  • Ersteller Gelöschtes Mitglied 9433
  • Erstellt am
Das östliche Wirtschaftssystem hat natürlich keine Schwankungen und ist ein gaaaaanz anderes Wirtschaftssystem.

Also ob es wirklich unterschiedliche Wirtschaftssysteme gibt.

Ja, ein Dorf in Brasilien hat ein anderes (glaub bei der Doku der Schein trügt kommt es vor).


Mal überlegen....die chinesischen "Kommunisten" (östlicher gehts nicht), gliedern sich in welches System ein? Haben ein eigenes?
 
Korres Project 4, ένα ελληνικό supercar

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την Κυριακή 16/6 το “2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013″ και εκεί θα κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά το Korres Project 4, μια νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια από τον Αρχιτέκτονα-Εφευρέτη Δημήτρη Κορρέ.

Έχει μήκος 3.920 mm, πλάτος 1.960 mm, ύψος 1.250 mm και μεταξόνιο 2.560 mm. Μάλιστα φορά ειδική ανάρτηση η οποία μπορεί να αυξήσει το ύψος του αυτοκινήτου κατά 400 mm.

Ζυγίζει 1.600 κιλά και φορά τον LS7 7.0-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της Corvette Z06 απόδοσης 505 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει 3,8 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα δούμε τη Κυριακή, όπου το AutoBlog.gr θα δώσει το παρόν στο 2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013.
Korres Project 4,

Sieht cool aus.
 

Anhänge

  • Korres-Project-4-2-700x415.jpg
    Korres-Project-4-2-700x415.jpg
    95,3 KB · Aufrufe: 40
[h=1]Mary Rose: H ελληνική red ale που σαρώνει τα διεθνή βραβεία μπύρας[/h]
Μία ελληνική μπύρα, η Mary Rose, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο διακεκριμένες μπύρες παγκοσμίως με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις.
Η Mary Rose κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό Brussels Beer Challenge και το Αργυρό Μετάλλιο στο International Beer Challenge του Λονδίνου στην κατηγορία red ales.
Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις αφού οι εν λόγω διαγωνισμοί θεωρούνται από τους πιο έγκριτους σε παγκόσμιο επίπεδο και συμμετέχουν σε αυτούς καταξιωμένες μπύρες απ' όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι 50 ανεξάρτητοι κριτές αξιολογούν τις διαγωνιζόμενες μπύρες και αναδεικνύουν αυτές που ξεχωρίζουν για τη γεύση, το άρωμα και την εμφάνισή τους.

Mary Rose: H ???????? red ale ??? ??????? ?? ?????? ??????? ?????? | Newsbomb.gr

 
Zurück
Oben