Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

übertreibs mal nicht... jeder spielt da, wo er halt will.
schau liebe indulgentia, die kroaten haben genau gleich argumentiert im "fall" halilovic. mir ist dieser junge genau so egal wie dieser arezina, mozemo bez i jednog i drugog, aber das was der kroatische verband macht finde ich einfach dreist. das wäre genau so wie wenn man allen tauglichen muslimische spielern aus montenegro ein angebot macht...

- - - Aktualisiert - - -

ne bin kein kroate

schau liebe indulgentia, die kroaten haben genau gleich argumentiert im "fall" halilovic. mir ist dieser junge genau so egal wie dieser arezina, mozemo bez i jednog i drugog, aber das was der kroatische verband macht finde ich einfach dreist. das wäre genau so wie wenn man allen tauglichen muslimische spielern aus montenegro ein angebot macht...

- - - Aktualisiert - - -

ne bin kein kroate

Halilovic ist Halbkroate, lebt dort, was erwartest du?

Pretjerujes al' hajd, nema veze.

arezina in bih geboren, vielleicht sieht er sich auch als bosnier an?
wieso kriegen leute wie dzumhur die absolut kein bezug zu kroatien haben ein angebot?
ja iss eh egal

nemoj mi tu neke dzumhure spominjati, bas ja znam ko je to. :lol:

ja govorim o Halilovicu, kao Poluhrvat totalno legitimno sto bi igrao za Hrvatsku, a uostalom je to njegova stvar.

Ne razumijem sto se ljudi mijesaju u tudje stvari, ako im se igra za HR, neka igraju, ako su za BiH, isto to neka urade, je li to ljudima treba suditi gdje smiju ili za koga smiju igrati.

nemoj mi tu neke dzumhure spominjati, bas ja znam ko je to. :lol:

ja govorim o Halilovicu, kao Poluhrvat totalno legitimno sto bi igrao za Hrvatsku, a u ostalom je to njegova stvar.

Ne razumijem sto se ljudi mijesaju u tudje stvari, ako im se igra za HR, neka igraju, ako su za BiH, isto to neka urade, je li to ljudima treba suditi gdje smiju ili za koga smiju igrati.
gledaj indu, mene ne interesuje ko ce za koga igrati. ja sam odma znao da ce za hrvatsku igrati i nije me ni zanimalo toliko, samo sta je on izjavljivo ide mi na zivce al ok, njegova stvar.

damir dzumhur u sarajevu rodjen, igrao dobro tenis dok je bio u juniorima - dobio poziv od hrvatske
bahrudin atajic rodjen u svedskoj, igra za prvi tim celtica, dobio poziv od svedske sto je sve u redu posto je rodjen tamo - dobio poziv od hrvatske

ovake pozive meni smetaju, a sto bi filip arezina igrao za hrvatsku, boli mene ona stvar...

gledaj indu, mene ne interesuje ko ce za koga igrati. ja sam odma znao da ce za hrvatsku igrati i nije me ni zanimalo toliko, samo sta je on izjavljivo ide mi na zivce al ok, njegova stvar.

damir dzumhur u sarajevu rodjen, igrao dobro tenis dok je bio u juniorima - dobio poziv od hrvatske
bahrudin atajic rodjen u svedskoj, igra za prvi tim celtica, dobio poziv od svedske sto je sve u redu posto je rodjen tamo - dobio poziv od hrvatske

ovake pozive meni smetaju, a sto bi filip arezina igrao za hrvatsku, boli mene ona stvar...

ja u tome ne vidim nista lose, al' hajd.

Was ihr immer alles so wisst ... hab mal z.B. nach Bahrudin Atajic geforscht, alles was ich finde sind seine eigenen Angaben, und er kann ja viel erzählen (ist auch legitim, um seinen Marktwert zu erhöhen):
U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine.
Da ist nun von Scouts die Rede ... so lange man von kroatischer Verbandsseite nichts zu solchen Angeboten hört ist das aus meiner Sicht alles trallala ...

http://www.reprezentacija.ba/ostale-glavne-vijesti/1782-bahrudin-ataji-imam-bh-dravljanstvo-odbio-sam-pozive-vedske-i-hrvatske-nadam-se-pozivu-selektora-jagodia.html

Zurück
Oben