Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wücnht das BalkanForum

Zvornik - zadnji kraj Bosne

Hallooo ja sam iz Zvornika, ma da sam samo 4 godine tamo zivlila i sad nije vise kako je prije bilo, ali moju domovini necu nikad zaboraviti i ako neko ima ko je isto od temo ili u blizini ljepo bi bilo da se javi malo u ovom Forumu !!!!
DSC_2622.jpg

iLyr_mala schrieb:
Hallooo ja sam iz Zvornika, ma da sam samo 4 godine tamo zivlila i sad nije vise kako je prije bilo, ali moju domovini necu nikad zaboraviti i ako neko ima ko je isto od temo ili u blizini ljepo bi bilo da se javi malo u ovom Forumu !!!!
DSC_2622.jpg

Moj Nachbar je iz Zvornika 8) bili smo tamo ljepo je tamo 8) al to je bilo u Malom Zvorniku on je u Srbiji nije u RS ;)

Dobro nam dosla!

Bist du Srpkinja oder Bosniakin iz Zvornika?

hehehehh vidim intersujete se za zvornik! Ja sam rodena u Zvorniku ali sam zivjela u Malom Zvorniku i vala neznam stasam Bosanka ili Srpinja kad sam bas na granici rodena izabrite kako vam najbolje pase ehheh.caocao :D

iLyr_mala schrieb:
hehehehh vidim intersujete se za zvornik! Ja sam rodena u Zvorniku ali sam zivjela u Malom Zvorniku i vala neznam stasam Bosanka ili Srpinja kad sam bas na granici rodena izabrite kako vam najbolje pase ehheh.caocao :D

Pitanje dal si muslimanka ili spkinnja :?:

Bosanke su sve iz bosne(Muslimanke,Srpskinje,Hrvatice) :wink:

Ja sam atheista!!!!!!!Mene neintersuju ove vjere sta su ljudi sebi izmislili ali opet vjerujem da ima jedan "bog" sto gleda na nas.Eto to...... 8)

Zurück
Oben