Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Srećan Uskrs, Hristos vaskrse

Ivo2

Administrator
Teammitglied
Croatia
Frohe Ostern all jenen die heute dieses Fest begehen.

easter-3144063_960_720.jpg
 
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
Predsjednik vlade Andrej Plenković uputio je čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru.
"Tradicionalnim pozdravom 'Hristos vaskrse' svim vjernicama i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti od srca čestitam najveći kršćanski blagdan. U ime Vlade i osobno, želim da vam predstojeći dani proteknu u miru i radosti, u društvu vaših obitelji i najmilijih.
Čestitku je uputio i predsjednik Zoran Milanović te je proučio neka poruke Uskrsa svima budu i poziv na dobrotu, solidarnost i dostojanstvo svakog čovjeka.
"Svim našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti želim sretan Uskrs. Najveći kršćanski blagdan ljudima donosi nadu i vjeru u pobjedu života, dobra i svjetla, u bolje sutra koje će doći usprkos teškoćama s kojima smo suočeni. Živimo u vremenu kada su mir, solidarnost, međusobno razumijevanje i poštivanje različitosti itekako potrebni za izgradnju tog boljeg sutra", napisao je Milanović u čestici i dodao:
"Neka poruke Uskrsa budu svim vjernicima, kao i svima nama, ujedno i poziv na izgradnju društva u kojemu će se poštivati univerzalne vrijednosti dobrote, solidarnosti i tolerancije, međusobne različitosti i dostojanstvo svakog čovjeka. Svima koji sutra slavite želim da uskrsni blagdan provedete u miru i radosno sa svojim obiteljima i prijateljima. Sretan Uskrs, Hristos vaskrse!".

336655430_522676613411347_8757122041956494676_n.jpg
 
Fröhliche Ostern.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
 
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.
 
Zurück
Oben