Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

1. Srbija!
2. Republika Srpska
3. Japan (ipak do tokija)
4. USA (pa do milvokija)
...
sve ostalo
 
Rusi otkupili Zvezdin dug

Rusi u ofanzivi.
VTB Kapital banka, druga po veličini u Rusiji, postigla je sporazum s Marfin bankom i tako preuzela dug od 5,5 miliona evra, koliko fudbalski klub Crvena zvezda duguje ovoj banci. Ova situacija je veoma dobra za klub s Marakane jer sada Rusi neće uslovljavati stalne blokade računa, a novo rukovodstvo se nada da će ceo dug biti pretočen u reklamu.

To praktično znači da bi trenutni dug kluba od 49,4 miliona evra mogao da bude umanjen za 5,5 miliona, što bi bila ogromna stvar u finansijskoj konsolidaciji Crvene zvezde.

- Marfin banka je u velikim problemima i prodaje sva svoja potraživanja koja ima u svetu. Tako je i sa Crvenom zvezdom. Marfin banku je preuzela Narodna banka Kipra, a ruska VTB Kapital banka nova je na srpskom tržištu - tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje:

- Verujem da će situacija sada biti znatno bolja po Crvenu zvezdu. Novi investitori iz VTB Kapitala nastupaju po scenariju „Gasproma“ i vode se time da je najbolja reklama preko sporta, a Zvezda, bez obzira na sve, i dalje jeste najprepoznatljiviji brend iz Srbije.

VTB banka jedna je od najvećih finansijskih institucija u Rusiji. To je strateška ruska banka organizovana kao međunarodna finansijska grupa. Zainteresovani su da investiraju u projekte iz oblasti infrastrukture i energetike.


Quelle: Rusi otkupili Zvezdin dug - Kurir


Übersetzung: Die Russen helfen den Cigos und kaufen Schulden auf...wieder Typisch für die rote Saubande
 
Pokal Finale 8.mai

Vojvodina - Jagodina

Halbfinale

OFK - Vojvodina 1:1, hinspiel 0:1
Jagodina - Javor 4:1 hinspiel 0:1
 
Jedva cekam na Spektakl sutra.. ^^
PartizanNoviPazar.jpg

Dekko, sprema maramice^^
 
Zurück
Oben