Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Griechenland

Schon wieder wird gezündelt in griechenland. Meine meinung nach haben die brände nicht nur mit dem wetter zu tun
 

File es kommt noch Schlimmer
[h=1]Δέκα, το ολιγότερο, οι νεκροί στην Ραφήνα - H πρώτη χώρα παγκοσμίως που θύματα πυρκαγιάς πνίγηκαν στην θάλασσα! (upd)[/h]

  • 92
  • 3
  • 0

Translate this page


92


3


1

Google +
0



Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Αττική, σύμφωνα με διάσπαρτες πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.
Οκτώ πτώματα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ νωρίτερα ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου επιβεβαίωσε πως οι δύο πρώτοι νεκροί έχουν μεταφερθεί στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο.
Το πρώτο θύμα, βρέθηκε απανθρακωμένο στην μέση του δρόμου (φωτό αρχείου) και δεύτερη βρέθηκε απανθρακωμένη μια γυναίκα στο καμμένο σπίτι της-και οι δύο στο Νέο Βουτζά της Ραφήνας. Μία 14χρονη ήταν η δεύτερη νεκρή που περισυλλέχθηκε στην θάλασσα.
Δυστυχώς, ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για ακόμη περισσότερους νεκρούς.
Ενας κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση ανέφερε ότι μπροστά του είναι μια νεκρή γυναίκα και απηύθυνε έκκληση να έρθει ασθενοφόρο να την παραλάβει καθώς παρά το ότι είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ πριν από μιάμιση ώρα δεν είχε έρθει.
Στα νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί μεχρι τώρα 25 τραυματίες, εκ των οποίων έξι σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένοι.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ, Αττικό και Σισμανόγλειο.






:(
 
Mein tuefes, herzliches Beileid an die Hinterbliebenen. 50 Tote sind es schon. Hoffentlich, werden es nicht mehr. Diese Waldbrände, gab es schon immer aber nicht in diesem Ausmass.
 
Zurück
Oben