osw zousa ellada,mporw na pw oti nai distixws h elliniki kultura eksafanizete.
Ta perisotera nea paidia zoune pleon me tin amerikaniki kultura.
Kai den iparxoun kapoi ellhnes, pou vasoune foni kai prospa8oune, na stamatisoune auton ton e3amerikanismo?
Ich weiß das es nur ein Thema für Griechen ist, aber ist das im Video Kazantzidis, falls nicht sieht er ihm doch n bissl ähnlich, kann mich auch irren![]()
Pos na yparhi otan anigis tha ellinika kanalia kai blepeis ekpombes via germanias kai amerikis?Pare ja paradeigma to alpha.
Geia emena prosopika...akoma den ksefige i neolea toso poly opos eisos i germani.Alla i katefthinsi pros tha ekei pai.
Ama pianis ellinika kanalia,tha katalabis ti enoo.
Exis Skype?
3ero akrivos ti enois, ka8e xrono otan imouna kato, evlepa tin aposin8esi me ka8e vima kai ka8e defterolepto pou evlepa tileorasi. Alla pos mpori na ginete auto to pragma? Pos ginete kai pos kanenas den fonazi? Zisame tosa pragmata, tosa provlimata, tosous polemous kai tora mas troi i moda tin Ellada mas? Pos mpori na ginete auto to pragma kai kanenas niazete? I mono xriazi "Anstoß" gia na 3ana8imi8i o laos tis rizes tou?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen