Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ.

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 9433
  • Erstellt am Erstellt am
98"(§)=$§=$%$O%%$U&U"I$P"=§IO§P"!§PPOKERIWEIOERE!

")§IEIEREP §($/$%$)=´´"?"=I)§$(Z(§I§:

danke.

wurde nicht mal hier ein Internet-Plattform veröffentlicht die UK gefördert wird die Stücke zurück zu bringen? hat man auch dies mit dem Bau vom Akropolis-Museum bezweckt?

Εδώ δε δείνουν τα γλυπτά του Παρθενώνα...αυτά περιμένεις να πάρουμε πίσω;

Ιπποκράτης

Den ksereis pote.H zoh eine trelh kai paralogh:)
Thimase tin sizitisi mas sto skype apo prohtes?Koita ti link evala simera sto chat mas.
O theos eine me tous palabous:PPPP:haha:

sehr schön. wir können auch alle griechisch

Εδώ πολλοί Τούρκοι συχνά γράφουνε σε Tουρκική γλώσσα ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την Τουρκία. Εμένα που δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τουρκικά για να είμαι ειλικρινής αυτό με νευριάζει αρκετά. Αν και λόγω σεβασμού γενικά δεν διαμαρτύρομαι. Νομίζω ότι αν εσείς έχετε το δικαιώμα κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στα ελληνικά θέματα!

Ηράκλειος :hello2:

Εδώ πολλοί Τούρκοι συχνά γράφουνε σε Tουρκική γλώσσα ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την Τουρκία. Εμένα που δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τουρκικά για να είμαι ειλικρινής αυτό με νευριάζει αρκετά. Αν και λόγω σεβασμού γενικά δεν διαμαρτύρομαι. Νομίζω ότι αν εσείς έχετε το δικαιώμα κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στα ελληνικά θέματα!

Richtig.

Hippokrates

ich kann kein griechisch :crybaby:
hab nur das wort Τούρκοι :love5: verstanden

hippokrates sagt richtig...hast bestimmt nichts gutes geschrieben :rollingpin:

Zurück
Oben