Sinopeus
Plorator
Γουνανάκο, αυτό το «κλεπσανε» βγάζει μάτι.Πεστε μου, αυτο το Ντοκου ειναι για δα γλυπτα, που τα κλεπσανε οι Βρετανοι?
Γουνανάκο, αυτό το «κλεπσανε» βγάζει μάτι.Πεστε μου, αυτο το Ντοκου ειναι για δα γλυπτα, που τα κλεπσανε οι Βρετανοι?
Wenn ich das richtig verstanden habe, hat der damalige Sultan das abgesegnet und die Klamotten wurden versteigert. Die Griechen selbst hatten kein großes Mitspracherecht. Schwierig also.Kann Griechenland die Fragmente für sich beanspruchen
Γουνανάκο, αυτό το «κλεπσανε» βγάζει μάτι.
Εδώ δε δείνουν τα γλυπτά του Παρθενώνα...αυτά περιμένεις να πάρουμε πίσω;
Ιπποκράτης
sehr schön. wir können auch alle griechisch
Richtig.Εδώ πολλοί Τούρκοι συχνά γράφουνε σε Tουρκική γλώσσα ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την Τουρκία. Εμένα που δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τουρκικά για να είμαι ειλικρινής αυτό με νευριάζει αρκετά. Αν και λόγω σεβασμού γενικά δεν διαμαρτύρομαι. Νομίζω ότι αν εσείς έχετε το δικαιώμα κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στα ελληνικά θέματα!
Ηράκλειος :hello2:
ich kann kein griechischΕδώ πολλοί Τούρκοι συχνά γράφουνε σε Tουρκική γλώσσα ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την Τουρκία. Εμένα που δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τουρκικά για να είμαι ειλικρινής αυτό με νευριάζει αρκετά. Αν και λόγω σεβασμού γενικά δεν διαμαρτύρομαι. Νομίζω ότι αν εσείς έχετε το δικαιώμα κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στα ελληνικά θέματα!
Ηράκλειος :hello2:
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen