Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

04.05.2011: Josip Broz Tito 31 Jahre Tod

• Ersteller Ersteller Posavljak
  • Erstellt am Erstellt am
Meine Mama hat ihn in den 60ern/70ern in Koprivnica gesehen :)

Ich liebe es, solches Geschichten zu lauschen, wie ein Hund, mit aufgestellten Ohren.

joooooooooooooooj ♥

meine mama hat in Mitrovica in den 60érn Roger mOore und Tony Curtis gesehen.. die sind tatsächlich in einem offenen Auto durch die Stadt gefahren und haben den Leuten zugewunken :D

rodjak od tete od moga oca najboljeg prijatelja ga je gleda u kumrovcu kroz nisan snajpera... al budala se prije toga naliza brlje pa se uplasija kad je od jednom vidija DVA tita...

sta je ovo, tema stovanja jednonoznog bravara, sta ste koji kurac brisali moj post bando lopovska, ka, ne slazem se vasim drkanjem na doticnu osobu i odma ajmo brisat, je li ovo tema velicanja zagorskog purana...?

ako cemo tako, sad cu ja otvorit temu u franceku i nedo vam Bog da pljujete po njemu, licemjeri!

ae,setaj malo. i kao sto je babsi rekla. ne moras sve da useres bas.

rodjak od tete od moga oca najboljeg prijatelja ga je gleda u kumrovcu kroz nisan snajpera... al budala se prije toga naliza brlje pa se uplasija kad je od jednom vidija DVA tita...

e boze, ako je iko ovog razumeo, koji ovo bese jezik?!

ae,setaj malo. i kao sto je babsi rekla. ne moras sve da useres bas.

e boze, ako je iko ovog razumeo, koji ovo bese jezik?!

bese to anglosaksonski u njegovoj pra-istorijskoj varijanti, moreeee

nemoran bas sve usrat, ali cu usrat tek toliko da van malo zagorcan... 'el posteno, nedilje ti?

bese to anglosaksonsi u njegovoj pra-istorijskoj varijanti, moreeee

nemoran bas sve usrat, ali cu usrat tek toliko da van malo zagorcan... 'el posteno, nedilje ti?

haha. ae, trolu jebeni, get a life. sem toga, sto ce te banovati sa ovog topic-a, nista nisi uspeo, postovi ce biti obrisani i ti i tvoji glupi komentari zaboravljeni. i pre svega: nikome nista nisi zagorcao; vec si samo dokazo kako jadan i vrlo mali covek.
stvarno mi je zao, sto u realnom zivotu nemas ni trunke moci, pa ovde na vrlo jeftin nacin pokusavas da se izivljavas. (neuspesno, da jos jednom podvucem), mislim stvarno.

ali ne brini, zna to i tile, pa ce ti oprostiti. ;-)

tasse-samo-vas-gledam_design.png

Weiss nicht was es einem zu huldigen gibt der auf so einer Liste landet...

n1278196230_30327514_8088344.jpg

haha. ae, trolu jebeni, get a life. sem toga, sto ce te banovati sa ovog topic-a, nista nisi uspeo, postovi ce biti obrisani i ti i tvoji glupi komentari zaboravljeni. i pre svega: nikome nista nisi zagorcao; vec si samo dokazo kako jadan i vrlo mali covek.
stvarno mi je zao, sto u realnom zivotu nemas ni trunke moci, pa ovde na vrlo jeftin nacin pokusavas da se izivljavas. (neuspesno, da jos jednom podvucem), mislim stvarno.

ali ne brini, zna to i tile, pa ce ti oprostiti. ;-)

tasse-samo-vas-gledam_design.png

jebiga, tezak je zivot nas klosara, ostav' mi zercu radosti i trolanja... :( znas, tako jadan i nemocan, sta cu drugo nego da glumim mangupa po forumu... a u stvarnom zivotu nesmem da pismem, covece... :mrgreen: a i to provociranje mi ne ide... toliko je neuspesno, da moras da podvuces... jos jednom...

poruci tiletu da ga moze da mi ga dudla :mrgreen:

ako nista drugo, nat'ra san te da napises zanimljiv i nadasve duhovit tekst... covjece, kako vjesto ubacujes engleske floskule, ludilo... superiorna si naspram meni, sta jes, jes...

Weiss nicht was es einem zu huldigen gibt der auf so einer Liste landet...

n1278196230_30327514_8088344.jpg

Ach so, Tito wusste alles, jeder verdammte Mord wird ihm angelastet, aber Gotovina, der sogar noch näher "am Geschehen" war, der kann net dafür verantwortlich gemacht werden, was einzelne gemacht haben..?

Zurück
Oben