E
Emir
Guest
Eigentlich muss hier kein Thread her aber ich hab selbst nen paar Fragen und es gibt im world wide web keine Antwort auf diese Frage
Adem Ljajic der seit 3 Tagen 19 ist, spielt in der U21 Serbiens und einer der besten Spieler dort. Serbien U21 - Nationalmannschaft - transfermarkt.de
Jetzt hab ich das gefunden
Meine Frage ist jetzt, ob es wirklich so ist, das die U21 Ihn nicht geladen haben soll? Ich meine das macht keinen Sinn, er ist fast doppelt so viel Wert wie der zweit beste Suljemani und nicht geladen wird.
Zwar hat Ihn der Verband nicht kontaktiert aber würden wir den bekommen
-------Begovic (23)---------
--X---Besic (18 )--Sudic (19)----x----
-Ljajic (19)--Pjanic (20)-x---
--Seferovic (18 )--Saric (19)-
Das wäre schon mehr als gut ....
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Adem Ljajic der seit 3 Tagen 19 ist, spielt in der U21 Serbiens und einer der besten Spieler dort. Serbien U21 - Nationalmannschaft - transfermarkt.de
Jetzt hab ich das gefunden
Adem LjajiAdem Ljajić, prvotimac Fiorentine u potpunosti koristi povjerenje trenera Siniše Mihajlovića.
Tako se Adem u dosadašnjih pet kola, dva puta upisao u listu strijelaca. Po ocjenama medija u Italiji, Ljajić je trenutno najbolji igrač „ljubičastih“ iz Firence.
Tragom informacije u srbijanskim medijima da je neko iz Nogometnog saveza BiH kontaktirao Adema
Ljajića u želji da ga privoli da zaigra za našu „A“ reprezentaciju, stupili smo u kontakt sa igračem koji se nalazi na listi želja i Intera, aktuelnog prvaka Evrope.
- I pored moje dobre volje, ne mogu vam ništa reći jer trener Siniša Mihajlović mi je zabranio davati izjave. Moram poštovati njegovu odluku. Mene, niko iz BiH nije kontaktirao, što ne znači da nije moje menadžere - kazao je Ljajić, koji je u prošlom kolu protiv
Parme ponio epitet igrača utakmice. Ljajić je podsjetimo rođen u Novom Pazaru, a jedno vrijeme je nakon odlaska iz Partizana proveo u Mančester junajtedu. Jučer (četvrtak) napunio je devetnaest godina.
Igrao je za mlađe selekcije Srbije, ali još uvijek nije debitovao za „A“ tim naših istočnih komšija, što znači da bi u slučaju dobijanja bh. državljanstva mogao promijeniti i reprezentaciju za koju želi igrati.
Meine Frage ist jetzt, ob es wirklich so ist, das die U21 Ihn nicht geladen haben soll? Ich meine das macht keinen Sinn, er ist fast doppelt so viel Wert wie der zweit beste Suljemani und nicht geladen wird.
Zwar hat Ihn der Verband nicht kontaktiert aber würden wir den bekommen
-------Begovic (23)---------
--X---Besic (18 )--Sudic (19)----x----
-Ljajic (19)--Pjanic (20)-x---
--Seferovic (18 )--Saric (19)-
Das wäre schon mehr als gut ....