Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Albaner / Islam

• Ersteller Ersteller Mudi
  • Erstellt am Erstellt am
dardanos[/URL schrieb:
Shaqiri.jpg

ich habe nichts gegen Betende Menschen, sei sein gebete im sitzen oder im stehen, es interessiert mich eigentlich nicht... doch was ich mich jetzt frage, warum er da betet? ich meine, was denkt er sich dabei: "Bitte Allah, lass mich Tore schießen" ? ich meine, als Muslim sollte er doch wissen warum man zum Gott betet, IHM Dankt&Lobt...?

Frieden

ich habe nichts gegen Betende Menschen, sei sein gebete im sitzen oder im stehen, es interessiert mich eigentlich nicht... doch was ich mich jetzt frage, warum er da betet? ich meine, was denkt er sich dabei: "Bitte Allah, lass mich Tore schießen" ? ich meine, als Muslim sollte er doch wissen warum man zum Gott betet, IHM Dankt&Lobt...?

Frieden

Ihm ist gerade danach, er wollte Betten.
Finde ich OK

Er bittet Allah um kraft, denke ich:^^:

Myftiu Tërnava aplikon për statusin e veteranit të UÇK-së

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Publikuar: 23.05.2013 - 11:05
Prishtinë, 23 maj – "KOHA Ditore" raporton sot se kreu i Bashkësisë Islame të Kosovës me disa bashkëpunëtorë kanë aplikuar për statusin e veteranit të luftës së UÇK-së.

Myftiu i Kosovës Naim Tërnava dhe disa bashkëpunëtorë të tij kanë aplikuar për statusin e veteranit të UÇK-së, megjthëse siç shkruan “Koha ditore”, nuk kanë bërë as “bam” në luftë!

Por myftiu Tërnava, si kontribut në luftë ka përmendur disa mijëra marka e ndihma ushqimore dhe sanitare për refugjatët shqiptarë në zona të ndryshme të luftës. Sipas myftiut, kjo është e mjaftueshme për të marrë statusin e veteranit të luftës.

Tërnava pohon se ka lobuar për të marrë statusin, dhe se ka takuar kryetarin e Komisionit për verifikimin e veteranëve të UÇK-së, Agim Çeku. Myftiu pohon se eprorë ka pasur Sylejman Selimin, Sami Lushtakun, Rrustem Mustafën, Kadri Kastratin etj. Këtë kontribut e ka dhënë nga 6 marsi 1998 deri më 13 qershor 1999.

Në atë periudhë kryetar i Bashkësisë islame ka qenë Rexhep Boja, i cili i ka këshilluar kolegët e tij hoxhallarë që të mos bëjnë një gjë të tillë.

Por sikur Tërnava për veteran ka aplikuar edhe kryeimami Sabri Bajgora, si dhe komplet Kryesia.

Myftiu Tërnava aplikon për statusin e veteranit të UÇK-së - Lajme - Koha Net

Was für eine geldgeile Ratte, ja qifsha at non!
Fast jede Familie hat Geld für den Krieg aufgewendet, nur will er's als "Veteran" in Form einer Pension wieder zurückhaben

Was für ein geldgeiler Bastard!!

Zurück
Oben