FloKrass Dvoglavi orao 11 April 2012 #2.792 Nje cope toke per trupin tim - YouTube Dy zemra (Ilir Shaqiri) - YouTube
H Hamëz Jashari Guest 11 April 2012 #2.795 Balboa schrieb: Smail Puraj - Bama hallall moj nane (EuroLindi & ETC) - YouTube Zum Vergrößern anklicken.... Woher kommt Smail Puraj eigentlich ? Aus Ulqin, Tuzi ?
Balboa schrieb: Smail Puraj - Bama hallall moj nane (EuroLindi & ETC) - YouTube Zum Vergrößern anklicken.... Woher kommt Smail Puraj eigentlich ? Aus Ulqin, Tuzi ?
Rocky XVI 11 April 2012 #2.796 Hamëz Jashari schrieb: Woher kommt Smail Puraj eigentlich ? Aus Ulqin, Tuzi ? Zum Vergrößern anklicken.... aus tuzi.
Hamëz Jashari schrieb: Woher kommt Smail Puraj eigentlich ? Aus Ulqin, Tuzi ? Zum Vergrößern anklicken.... aus tuzi.
P Pejan Guest 11 April 2012 #2.799 Kang per Binak Kolen e Dakajve te Shales - YouTube Malesori "Emrin kam Shqiptar" - YouTube KLODI4030 Shkurte fejza e KAM EMRIN kOSOVAR - YouTube Shkurte Fejza -Kthimi i Skenderbeut - YouTube Hane Nikprelaj - Kruje e Dyte e Vlore e Pare 2011 - YouTube Lahuta e Malësisë - YouTube
Kang per Binak Kolen e Dakajve te Shales - YouTube Malesori "Emrin kam Shqiptar" - YouTube KLODI4030 Shkurte fejza e KAM EMRIN kOSOVAR - YouTube Shkurte Fejza -Kthimi i Skenderbeut - YouTube Hane Nikprelaj - Kruje e Dyte e Vlore e Pare 2011 - YouTube Lahuta e Malësisë - YouTube