Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Alle Baseler

Vodka_i_Džin;490322 schrieb:
strani klub?:rolleyes::confused: kako mislis to?

sarajevo za mene nije strani.. nebi ni partizan nit dinamo bio. ovaka prilika nedolazi bas svake godine..;)

i plus, i basel je ch, ni to isto nije "strani klub" kad pogledas..

A dobro ti si Jugonostalgicar, zato to za tebe nije strani klub, ali za mene je svaki ostali klub pored Dinama strani nema veze dali je iz BiH, HR ili D. ;)

A dobro ti si Jugonostalgicar, zato to za tebe nije strani klub, ali za mene je svaki ostali klub pored Dinama strani nema veze dali je iz BiH, HR ili D. ;)
hehe pa dobro, ti volis dinamo isto ko boga.. kako bi ono: volim te mama ali ne vise od dinama.. (sala samo);)

ali ja sprema tebe nemam tako neki "nas" klub da navijam, posto buducnost jos nije (nit ce ikad biti, posto nema vise jugoslavije) tako jak ko ovi ostali 5..;)

Vodka_i_Džin;490330 schrieb:
hehe pa dobro, ti volis dinamo isto ko boga.. kako bi ono: volim te mama ali ne vise od dinama.. (sala samo);)

ali ja sprema tebe nemam tako neki "nas" klub da navijam, posto buducnost jos nije (nit ce ikad biti, posto nema vise jugoslavije) tako jak ko ovi ostali 5..;)

Ma nema to veze dali je jak ili ne. Navijati za klub ne znaci samo biti uz momcad kad pobjedjuje. Moras i biti uz nju i kad gubi. I to mi se jako svidja kod BBB da uvijek 100% daju od sebe i bodre igrace citavi 90 minuta. ;)

Bog i obitelj su na prvom mjestu tek onda slijedi Dinamo. :mrgreen:

was lasst ihr euch von den bremern besiegen wir haben die demoliert und ihr besiegt die nicht mal zu hause.;)

Wer ist wir? Kommst nichtmal aus München und wagst es das Wörtchen "wir" im Zusammenhang mit dem FC Bayern zu benutzen? I glaub mei Schwein pfeift lapaloma. :mrgreen:

Schau lieber zua, dasa die Basler dei graffi fks net zamschießn. ^^

Zurück
Oben