V Vukovarac Guest 9 Dezember 2010 #11 Sretan rodjendan sefe! IVO PARTIJA OMLADINA AKCIJA IVOOO PARTIJA OMLADINA AKCIJA...............
P Pitbull Guest 9 Dezember 2010 #13 Sretan ti rodjen dan i od mene ajde ekipa je am start die striperinen warten schon mit torte breee
Allissa BOSANSKA BOSANKA 9 Dezember 2010 #16 da bog da ti meni dozivio jos puno, puno sretnih rodjendana u zdravlju i veselju i sa svojom zenicom ih proslavio viel kraft und mut und natürlich gesundheit wünsche ich dir p.s. bestimmt bekommst du eine leckere torte von deiner frau
da bog da ti meni dozivio jos puno, puno sretnih rodjendana u zdravlju i veselju i sa svojom zenicom ih proslavio viel kraft und mut und natürlich gesundheit wünsche ich dir p.s. bestimmt bekommst du eine leckere torte von deiner frau
Allissa BOSANSKA BOSANKA 9 Dezember 2010 #17 zivot nek ti bude ko najljepsi san od srca ti zelim sretan rodjendan YouTube - Safet Alija - Sretan rodjendan
zivot nek ti bude ko najljepsi san od srca ti zelim sretan rodjendan YouTube - Safet Alija - Sretan rodjendan
B Bushido Guest 9 Dezember 2010 #20 hapi brdvej tu juuu YouTube - Ekrem Jevric - Happy Birthday i jos jednu pravu: YouTube - Ekrem Jevric - Od srca ti zelim srecan rodjendan, Happy birthday to you (Novo jesen/zima 2010)
hapi brdvej tu juuu YouTube - Ekrem Jevric - Happy Birthday i jos jednu pravu: YouTube - Ekrem Jevric - Od srca ti zelim srecan rodjendan, Happy birthday to you (Novo jesen/zima 2010)