J Junuz_Đipalo Top-Poster 30 April 2013 #103 Plavac schrieb: stavljam ga zato sto nema drugog grba ja sam u varosu hodo po cesti sa liljanima boli me kurac a zasto je takav neznam pitaj dodika ne mene ja sam samo jedan jednostavni bosanac koji voli svoj gradic koji su srbi ukrali Zum Vergrößern anklicken.... Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Plavac schrieb: stavljam ga zato sto nema drugog grba ja sam u varosu hodo po cesti sa liljanima boli me kurac a zasto je takav neznam pitaj dodika ne mene ja sam samo jedan jednostavni bosanac koji voli svoj gradic koji su srbi ukrali Zum Vergrößern anklicken.... Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Plavac Top-Poster 30 April 2013 #104 Ado schrieb: oh paznja paznja imamo radikalnog bosnja Zum Vergrößern anklicken.... sto radikalan ja govorim samo istinu Republika Srpska sama Propast Zuletzt bearbeitet: 30 April 2013
Ado schrieb: oh paznja paznja imamo radikalnog bosnja Zum Vergrößern anklicken.... sto radikalan ja govorim samo istinu Republika Srpska sama Propast
Plavac Top-Poster 30 April 2013 #106 Junuz_Đipalo;3686110 schrieb: Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet. Zum Vergrößern anklicken.... gdje si ga naso kad ukucam u google dodze samo onaj -.-
Junuz_Đipalo;3686110 schrieb: Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet. Zum Vergrößern anklicken.... gdje si ga naso kad ukucam u google dodze samo onaj -.-
J Junuz_Đipalo Top-Poster 30 April 2013 #107 Ado schrieb: ne ti onaj drugi Zum Vergrößern anklicken.... da
Ado Gesperrt 30 April 2013 #109 Junuz_Đipalo;3686116 schrieb: da Zum Vergrößern anklicken.... ti si momak stvarno radikalan. cak i radikalniji od stickstoff radikala
Junuz_Đipalo;3686116 schrieb: da Zum Vergrößern anklicken.... ti si momak stvarno radikalan. cak i radikalniji od stickstoff radikala
J Junuz_Đipalo Top-Poster 30 April 2013 #110 Ado schrieb: ti si momak stvarno radikalan. cak i radikalniji od stickstoff radikala Zum Vergrößern anklicken.... Ba Dum Tss! - YouTube
Ado schrieb: ti si momak stvarno radikalan. cak i radikalniji od stickstoff radikala Zum Vergrößern anklicken.... Ba Dum Tss! - YouTube