Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Belarus-Albanien -EM Qualifikation- Gruppe D

• Ersteller Ersteller Karim-Benzema
  • Erstellt am Erstellt am
Mein Herz schlägt zwar für das albanische Team, aber ich befürchte, dass die Weißrussen mit einem 1:0 Sieg die Partie verlassen.

Von der Stärke und Qualität sind beide ungefähr auf dem gleichem Niveau, ich glaube das wird ein Unentschieden, so 0:0 oder 1:1.

Mit 2 Stürmer auf ein Tor in der 1. HZ hoffen. Dann wieder Skela in der 2. HZ rein.
Standard, Weitschüsse, über aussen
Hoffe das Beste. Ich werde leider das Spiel nicht mitverfolgen können, ich werde im St. Jackob Schweiz-Wales sehen :)

Mit 2 Stürmer auf ein Tor in der 1. HZ hoffen. Dann wieder Skela in der 2. HZ rein.
Standard, Weitschüsse, über aussen
Hoffe das Beste. Ich werde leider das Spiel nicht mitverfolgen können, ich werde im St. Jackob Schweiz-Wales sehen :)

dann viel spass wann ist bei euch Anstoß?

Formacionet, edhe Bjellorusia me probleme
12/10/2010 00:30

formacioni.jpg
Jo vetëm kombëtarja shqiptare përballet me probleme me formacionin e saj me Bjellorusinë. Lajmet nga kampi bjellorus janë të mira për kombëtaren kuqezi pasi edhe vendasit në përballjen e mbrëmjes së sotme, hasin mungesa në sulm si dhe me disa lojtarë jashtë forme. Në fakt formën e dobët të kombëtares së Bjellorusisë e përforcon më shumë edhe barazimi 0-0 me Luksemburgun, ndeshje e luajtur ditën e premte, të njëjtën ditë kur Shqipëria barazoi 1-1 me Bosnjen në "Qemal Stafa".

Mësohet se sulmuesi kryesor bjellorus, Kornilenko nuk do të luajtë përballë Shqipërisë për shkak të kartonave të marrë në ndeshjen ndaj Lukesmburgut, ndërsa mund të rikthehet edhe ylli i kësaj skuadre, Aleksandër Hleb, që gjithësesi ndodhet jashtë forme.

Historiku i përballjeve mes Bjellorusisë dhe Shqipërisë nuk është shumë pozitiv për kombëtaren tonë, në dy ndeshje kemi marrë një barazim 2-2 në Minsk dhe një humbje 2-4 në Tiranë

Zurück
Oben