Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Berühmte Albaner (inkl. Bildergallerie)

illyrian_eagle schrieb:
Dann lügt George Tenet das amerikanische Volk an, indem er angibt Grieche zu sein?

Das wäre nicht das erste mal das er lügt, ich sage nur Irak..................

Naja ich habe dir gesagt, in Zdf war eine Sendung über Albanien und da wurden seine Verwandten befragt, die im übrigens Albaner waren. Aber du hast mit einer sachen recht, dass da auch Griechen lebten, aber nicht mehr so viele weil die meisten ausgewandert sind......................

Das habe ich auch gesehen.
Da wo einer von denen meinte: "Er versprach uns das er uns in AL wieder besuchen würde." oder so ähnlich.

mentor.jpg

Dr. Mentor Arapi a.k.a. Master Deegre

Biografie in Albanisch:

Kush është
Dr. Mentor Arapi

Mentor Arapi ka lindur më 13. Mars 1965 në Gjakovë. Studimet i kreu në Fakulltetin e Mjekësisë në Prishtinë dhe në vitin 1995 u diplomua si DIKTOR I MJEKËSISË - DEGA E PËRGJITHSHME. Në Zvicër erdhi në vitin 1992 dhe jetoj në qytetin e Cyrihut. Nga viti 1998 punon si Mjek dhe Zëvendësuesi Udhëheqësit të Ordinances pë SËMUNDJE INTERNE- Dr. med.Rolf Dünneberger- FMH Innere Medizin-Liestal/BL, gjer në Mars të vitit 2000. Pastaj punon në Praksen pë Kirurgjinë e Nyjeve të Dores "Ambulatorium Oristal" tek Dr. Reiner Stolz Liestal. Në vitin 1999 fiton Titullin si Doktor pë Akupunkturë dhe Mjekësi i Tradicinale Kineze të akceptuar nga Associacioni i Shoqatave të Mjekëve Zviceran (ASA). Ky titull njihet edhe nga FMH (Federatio Medicorum Helvetica). Nga kjo kohë u udhëheqi Praksisin e vet për AKUPUNKTURË DHE MJEKËSI KOMPLEMENTARE në Löwenstraße 53, në Zürich. Ka diplomuar gati të gjitha deget e Mjekësisë Komplementare, siç është HOMËPHATIA, MJEKËSIA ANTHROPOSOPHIKE, MJEKËSINË INDIANE "AYURVEDA", NEUTRALTHERAPIN, PHYTOTHERAPINË, ULTRAZANIN dhe kam brojtur titullin Doktor i Mjekësisë Natyrore (NATURARZT). Prej gjysmes së vititi 2002 Dr. Mentor Arapi ka filluar studimet trevjeçare pranë Akademisë së Mjekëve Zviceran për MJEKËSI TRADITIONALE KINEZE për të mbrojtur Titullin "Master-Deegre" i cili njihet si titulli më i lartë dhe pastaj akceptohet në mbarë botën. Ky studim është në kuadë të bashkëpunimit të Akademisë Zvicerane dhe Universitetit të BEJINGUT në Kinë. Përfundon me nënshtrimin provimit dyjavor pranë këtij Universiteti në Nëntor të vitit 2005 në Republiken Popullore të Kinës. Provimi mbahet nën patronatin e Profesorëve Kinez dhe atyre Botëror. Në kohën kur e bëmë këtë bisedë Dr. Arapi bëhët gati Të udhëtoj për Kinë. "Dëshira ime ishte që ta mbrojë Provimin në Gjuhën Kinze, na tha ai mirëpo deri me tani kam arritur ta mësoj Pharmakopen në gjuhen Kineze, kurse Kaligrafinë e kam filluar në vitin e kaluar 2004".

Gazeta: Kosovarja
© 2005

Zurück
Oben