Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BF pro jugoslawische Serben...

jao al ga opet serete jugosloveni, srbi, hrvati, bošnjaci, bosanci, crnogorci a nemački pišete.
ma mi srbi smo krivi za sve, tj kralj aleksandar nakon prvog svetskog što je pristao s
vama biti u jednoj državi, tenkre jedan. posle smo krivi i za drugi svetski, onog šepavog
zagorca i njegove patlidžane što su i četnike i ustaše i švabe najurile, titoizam što je
sledio je isto naša krivica, vi ste svi bili protiv al je nas srba bilo najviše pa smo mi
tako odlučili. za građanski rat smo samo mi krivi, ne možete vi pacifisti početi rat, nije
vam u krvi, vi ste za doček cvećem izmišljeni.
još nešto? a da, otkad ne šaljete repa za BG taj grad propada, hvala što ste nam bar
repa slali da iskoristimo da Novi BG izgradimo dok vas ima. sreća pa ste Agram za
Univerzijadu 87e sami izgradili, bez ičije pomoći. i sreća da otkad srba nema u istočnoj
Slavoniji poljoprivreda cveta i svi imaju repa da mogu i na more i na skijanje i loma do
Jevrope skočiti svake godine.

pa kad nas tolko mrzite, a mrzite nas, što se koji racku javljate na neke teme i uopšte
diskutujete s nama. ostavite nas na miru, okrenite se zapadu, nemci vas čekaju
raširenih ruku i otvorenog srca da vam vrate za cveće.
to ste naučeni od roditelja koji su imali partijske knjižice i crveni sošpa koji im je bio
dobar onda, sad idu u crkve il džamije i sve YU je sranje i šta ja znam.
Poserem se na tako licemerno mišljenje al istorija se ponovila, sreća zadnji put!!!!!

PS : ako nekom treba prevod sa srpskog na neki drugi jezik koji vi pričate i pišete
javite se

:notworthy:

ma hajde, nije sve tako crno [smilie=heart fill :

Sieht aber echt geil aus ::lol:

yugoslavia_grunge_flag_by_syndikata_np-d3dsb60.jpg

By: InsiderNP

Zurück
Oben