Shisha 100% Bosnjak 1 August 2013 #231 Dobričina;3804694 schrieb: hehe.. jer znas da vi tamo imate dobru malonogometnu ekipu? - - - Aktualisiert - - - Da nisi trazio tamo sta? U Bihacu ima lijepi Hrvatica ^^ Zum Vergrößern anklicken.... dobru ha? haha... neznam da su dobri...
Dobričina;3804694 schrieb: hehe.. jer znas da vi tamo imate dobru malonogometnu ekipu? - - - Aktualisiert - - - Da nisi trazio tamo sta? U Bihacu ima lijepi Hrvatica ^^ Zum Vergrößern anklicken.... dobru ha? haha... neznam da su dobri...
Dobričina Ultra-Poster 1 August 2013 #232 Koma schrieb: nisam trazio, ja sam vec davnih dana naso u pravu si preko 30 % biscana ima hrvatsku putovnicu, stime su hrvati Zum Vergrößern anklicken.... al ja mislim na one prave hrvate odnosno hrvatice - - - Aktualisiert - - - Shisha schrieb: dobru ha? haha... neznam da su dobri... Zum Vergrößern anklicken.... ma decki skoro svaki turnir odnosese... vecinom igraju pod nazivom "Gata"
Koma schrieb: nisam trazio, ja sam vec davnih dana naso u pravu si preko 30 % biscana ima hrvatsku putovnicu, stime su hrvati Zum Vergrößern anklicken.... al ja mislim na one prave hrvate odnosno hrvatice - - - Aktualisiert - - - Shisha schrieb: dobru ha? haha... neznam da su dobri... Zum Vergrößern anklicken.... ma decki skoro svaki turnir odnosese... vecinom igraju pod nazivom "Gata"
KOMA Donator 2 August 2013 #233 Dobričina;3805878 schrieb: al ja mislim na one prave hrvate odnosno hrvatice Zum Vergrößern anklicken.... ali njih i nema bas bog zna sta... dosada sam samo upoznao one lazne hrvate i hrvatice sa putovnicama
Dobričina;3805878 schrieb: al ja mislim na one prave hrvate odnosno hrvatice Zum Vergrößern anklicken.... ali njih i nema bas bog zna sta... dosada sam samo upoznao one lazne hrvate i hrvatice sa putovnicama
KOMA Donator 5 August 2013 #235 3 Anhänge Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.