Air-Bosna
B.O.S.N.A .I. H.E.R.C.E.G
alter, hast du den dunk oder wie man das nennt vom zeko gesehn? alteer!!!
Joo dank Ero konnt ich mir diesen All-Star Dunk reinziehen ;-) absolouter Gewinn für die Mannschaft dieser Zackary.
alter, hast du den dunk oder wie man das nennt vom zeko gesehn? alteer!!!
Na Ilidži je održana press konferencija na kojoj su svoja očekivanja uoči kvalifikacijske utakmice protiv Latvije, koja se igra sutra na stadionu Bilino Polje u Zenici, novinarima obrazložili selektor Safet Sušić, kapiten Emir Spahić i Haris Medunjanin.
I dok je u Vaduzu otkrio karte dan uoči utakmice s Lihtenštajnom (8:1 pobjeda Zmajeva, op.a), Sušić nije htio otkriti s kojim sastavom će "napasti" Latvijce. Najavio je i nekoliko promjena u odnosu na utakmicu u petak.
"Neću vam kazati sastav za sutra, jer nemam razloga da žurim. Moguće su jedna ili dvije izmjene u odnosu na sastav protiv Lihtenštajna, a ono što je sigurno je da će igrati Mensur Mujdža, kojeg sam poštedio u utakmici u Vaduzu, jer nije bio dovoljno spreman", kazao je Sušić, dodavši:
"Da li će Medunjanin i Lulić zaigrati od prve minute, odlučit ću sutra. Moguće da bude igrao jedan, a moguće i da obojica ostanu na klupi".
O protivniku je Pape govorio samo u superlativima, te smatra da će ovo biti daleko teža utakmica od one s Lihtenštajnom.
"Kapiten Spahić i ja smo gledali utakmicu Latvije protiv Grčke i mogu reći da je to daleko bolja ekipa od Lihtenštajna. Teško im je prići golu, jer imaju četvoricu igrača u odbrani i petoricu u veznom redu koji se stalno brane. Igraju nešto slično kao i Bjelorusija, protiv koje smo se namučili u Zenici", dodao je Pape.
Lettland Sieg, hoffentlich.
Lettland Sieg, hoffentlich.
*
ps: Heute em qualifikation u21.bosnien vs deutschland, sieg deutschland ganz kla
Dobričina;3397479 schrieb:k u r a c
t i
hat maletic gespielt von stuttgart?Wenn ja,wie hat er sich gemacht?Danke im vorraus
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen