Aktuelles

Bosnien: Unabhängigkeit für Republika Srpska

Пуно дјеце овђе имаш, неки и мисле да су пали са Планете Нептун и тако постали нација :)

А ти исти мисле да су прије доласка турака плесали око ватре. Јебига шта да им радиш, данас смо у демократији па свако може да прича шта год хоче.

:icon_smile:

А ти исти мисле да су прије доласка турака плесали око ватре. Јебига шта да им радиш, данас смо у демократији па свако може да прича шта год хоче.

:icon_smile:

Људи кажу да знају чирилицу као овај Хрватистанац, ал Л Ј пише размерено, то по први пут видим, никад нисам знао да неки људи почевши нешта тако ново да пишу.

Ма док смо ми Словени владали Европом, запад ништа није био. Берлин су оснивали Сорби, те Бјели Срби. Пољаци су оснивали пола источне Њемачке. Прузију. А после Њемци тврде, односно Вермахтовци да су их Пољаци напали, а обукли се под туђом униформом.

Ја незнам зашто су људи почели да негирају да су Словени и да тврде да су неко Перзијско Аријанско Племе као овај Хрватски Бозкурт Херцеговац. :)

дајте вина хоћу лоооооооом, дајте цигане за стоооооол, нек свирају нек ме разболееее, кад ме нјене очи неволееееее.

:drinking:

Zurück
Oben