Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnische Sprache // Gramatika bosanskog jezika // Грaмaтикa боcaнcкoг језикa // 1890

Duušer;3418604 schrieb:
A sto se bas kaze tri?

Naglašava se da se radi o sočnoj psovki, koja nije upućena iz zajebancije.

Znaš ono, neko izvali dobar vic pa se smiješ: hahaha, ajd u pičku materinu :lol: => daklen iz zajebancije a ne iz mržnje / ljutnje

Ali ako nekoga pošalješ s dodatnim pridjevima u rodni kraj, onda je to već ozbiljno: Ajd u tri pičke materine / Jebem ti mater milu

pobrkala si loncice :innocent:

Ja sam macka

ja sigurno nisam nista pobrkala ali ti mislis da si frajerka i po i da niko tvoje cake ne prokuzi..
eee knjigo znam te kad si bukva bila i tu ti tvoja "komsinica profesorica" isto nemoze da pomogne ;-)

macka ili muschie to nek drugi odluce... ja sam predobro vaspitana da ti na to odgovorim ;-)

ja sigurno nisam nista pobrkala ali ti mislis da si frajerka i po i da niko tvoje cake ne prokuzi..
eee knjigo znam te kad si bukva bila i tu ti tvoja "komsinica profesorica" isto nemoze da pomogne ;-)

macka ili muschie to nek drugi odluce... ja sam predobro vaspitana da ti na to odgovorim ;-)

EDIT!!!!! al slobodno mi roknite verwarnung

Zuletzt bearbeitet:
EDIT!!!!! al slobodno mi roknite verwarnung

da si prosta bilo mi je jasno ali da si i kukavica eh to nisam znala... sto si bogati tvoje napisano izbrisala... jel neces da svi vide na kakvom niskom nivou se kreces ;-)

p.s.
pisi sad sta god hoces ja ti vise necu odgovoriti...

Evo šta kaže wiki Turbo-Folk

Kad budeš imao vremena pogledaj razvoj turbofolka :)

A Rambo Amadeus kaže ovako :

Folk je narod. Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Turbo folk je gorenje naroda i svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk. Razbuktavanje najnižih strasti kod homosapiensa.
Turbo folk nije muzika. Ona je miljenica masa, kakofonija svih ukusa i mirisa.

Da li je ovo turbo folk - meni se svidjaa :-)
<br>
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Zurück
Oben