mujaga
Gesperrt
Detalji mi nisu bitni,bitan mi je tvoj humor.
asikuj preko pn..

Detalji mi nisu bitni,bitan mi je tvoj humor.
Slažem se.
Al sam žestok protivnik ispravljanja 'seljačkog' govora. Čemu? Ljudi tako pričaju i nema potrebe 'ispravljat', jer se nema šta ispravljat. To ispravljanje samo kvari regionalne govore, naglaske, dijalekte, sama izaberi. A oni su dio naroda, porijekla i kulture.
pa sta ima veze i ako pogrijesis ? kao da je to sad toliko vazno u zivotu.....ili rekla snikim ili ni skim....to te nepravi pametnijom niti glupavijom....kontas ?znala je, al joj je to ostalo od roditelja, kontas. Ja sam duuuuugo govorila SNIKIM umesto NI SKIM, tako je moja majka govorila, i koliko se god trudila, i sad ponekad pogresim
asikuj preko pn..![]()
asikuj preko pn..![]()
Slazem se.
pa sta ima veze i ako pogrijesis ? kao da je to sad toliko vazno u zivotu.....ili rekla snikim ili ni skim....to te nepravi pametnijom niti glupavijom....kontas ?
pa vidis uvjek se nadju neki pametnjakovici.....a vala... jeli to Sparti kofol Babsi begeniso?
Tema:
je uopste nefermam gramatiku, neki se tu toliko ufuraju da izgube sasvim um za razgovor i divan na nasem jeziku, valda od straha da bi pogresili radjije nista ne kazu :/
salko_dinamitaš;3415384 schrieb:Eto da se i mi slažemo u nečemu.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen