Montenegrin
gone...
Momce-Crnogorce schrieb:i sve beranke padaju na to a , bom kod nas niijesu tako lahke, moras najmanje da imas 3-ku
ih, kod nas je 2-ka zakon, jos ako je presla preko 300´000 kilometra!!!!
Momce-Crnogorce schrieb:i sve beranke padaju na to a , bom kod nas niijesu tako lahke, moras najmanje da imas 3-ku
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:i sve beranke padaju na to a , bom kod nas niijesu tako lahke, moras najmanje da imas 3-ku
ih, kod nas je 2-ka zakon, jos ako je presla preko 300´000 kilometra!!!!
Momce-Crnogorce schrieb:ps (vala smo jebali ovome thread-u majku za sve vremena)
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:ps (vala smo jebali ovome thread-u majku za sve vremena)
ajmo dalje
vole one nase i audi,ali obavezno dizel, zato ja volim tako audi dizele!!!
Momce-Crnogorce schrieb:
eih ko da mi one znaju sto je dizel a sto benzinac, oni samo vole onog turbasa polse 24.00..
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:
eih ko da mi one znaju sto je dizel a sto benzinac, oni samo vole onog turbasa polse 24.00..
pricaj mi nesto o kafanama u BP!!
kod nas su najbolje dvije "evropa" i "city house"
Momce-Crnogorce schrieb:ma kad se budemo vidjeli otiscemo na pice
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:ma kad se budemo vidjeli otiscemo na pice
i to svakim danom od 12.00 do 6 ujutru!!!
mi imamo dobru diskoteku, "nacional" stalno dolaze neki poznati, djogani, zvezde granda, .......
Momce-Crnogorce schrieb:ma sa busom si u bijelo pole/berane za sat vremena.. (manje)..
a nekosta puno, mozda 5 eura..
Momce-Crnogorce schrieb:Indy..
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen