Shone
Ramiz & Boro
sebi u facu?
dobar si
ejjj nisam te valjda fickenijo nerven hm? izvini pickice :nasebohr:
sebi u facu?
dobar si
Dobro, tu spada i taj orden, dodjeljen, ne juce, nego prije gotovo 60 godina. Pa o tom ordenu se toliko ovdje pisalo, da ne vidim sta je sad novo receno, osim daa su ga nekakvi "djuturum" starci sada donjeli u Srbiju. Gdje li je bio do sada i ko ga je cuvao Shone? Da li iz tog ordena treba da zakljucim da je danasnja SAD administracija rjesila da arbitrira u istorijskim pitanjima u Srbiji? Uzimajuci u obzir egzistencijalne okolnosti bez kojih se nikako ne moze sagledati opsti karakter ovog pokreta, mislim da dodjela ovog ordena nikako ne mjenja neke njegove bitne osobine, a to jesu i identifikovan kolaboracionizam i zlocini pocinjeni nad civilnim stanovnistvom (koji nemaju nikakvo opravdanje u tim istim egzistencijalnim okolnostima i genocidu "in-the-making" nad Srbima u NDH).
Dobro, tu spada i taj orden, dodjeljen, ne juce, nego prije gotovo 60 godina. Pa o tom ordenu se toliko ovdje pisalo, da ne vidim sta je sad novo receno, osim daa su ga nekakvi "djuturum" starci sada donjeli u Srbiju. Gdje li je bio do sada i ko ga je cuvao Shone? Da li iz tog ordena treba da zakljucim da je danasnja SAD administracija rjesila da arbitrira u istorijskim pitanjima u Srbiji? Uzimajuci u obzir egzistencijalne okolnosti bez kojih se nikako ne moze sagledati opsti karakter ovog pokreta, mislim da dodjela ovog ordena nikako ne mjenja neke njegove bitne osobine, a to jesu i identifikovan kolaboracionizam i zlocini pocinjeni nad civilnim stanovnistvom (koji nemaju nikakvo opravdanje u tim istim egzistencijalnim okolnostima i genocidu "in-the-making" nad Srbima u NDH).
5:00 juce...
nece te on razumit... ja cu mu prevest, sekund:
"ajd u kurac ti i orden, ješmečuja?"
:cuteandinnocent:
hahaha hab ich mir auch gedacht...
er ist einfach der beste...
sogar zu dem unpassedsten thema, haut er seine hokuspokus scheiße raus
Ako ti je ovo cijeli odgovor na moj zakljucak, onda sam' stvarno izgubijo dragocijenog vrijemena.
ejjj nisam te valjda fickenijo nerven hm? izvini pickice :nasebohr:
-Mačak-;2854676 schrieb:Anscheinend möchte niemand darauf eingehen.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen