Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Counterstrike Source

ich muss ehrlich sein. noch nie habe ich counter strike gezockt. noch das alte, noch das neue

bis auf hl blue shift, kurz gezockt, habe ich nie was von valva games gezockt. das war mir zu doof. ich hasse dieses ganze baller bunnyhopp getue

Kanter je za malu decu! :D

Ja volim Ratne igre, kao Battlefield sve njegove modove, Opertion Flashpoint itd.

Ma, znam ja igrati, ali mi je suvise primitivno. Pola sata jedno isto radim...uvek imam 2 puta (Eh, jebo te, ako ima tri, to je nesta slicno ko bozic! ) kojim mogu da idem....i to sve tako dok se ne promeni Mapa....Im previse klinaca na serverima....samo jure kilove, negledaju kako ce team pobediti rundu...a kad on ostane sam, ušteka se ko neka pićka i svi drugi moraju da gledaju dok ne prođe vreme...Ja preferiram Prave Ratne igre, a ne te sranje igre...Ko bejagi Teroristi, a mapa ne liči ni na Stan, a kamoli na neki grad u pustinji..... :roll: Jedino Šabani to igraju :D :roll: Da bi ti znao koliko je lepše sesti u avijon ko čovek, bacati bombe, rokati tenkom, snajpovati.....aaaahhhhh, milina..! 8) :D

Zurück
Oben