Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Crvena Zvezda Beograd - Red Star, Roter Stern, Stella Rossa....

Zadar - Zvezda 63 : 79
Rutinska ....
Cirbes ala Raduljica
Pozdrav
Baba

Sta reci, nego jos jedna pobjeda ostvarena iskljucivo kao plod nase "surove" odbrane, gdje je pritisak koji nasi bekovi prave, trenutno medju najboljima u Evropi. Napad nam varira od sjaja do ocaja, sut, bacanja takodje.

Jedino sto me brine, je ogroman broj bespotrebno prodatih lopti. I ako sam zadovoljan dosad uradjenim i dalje ne mogu da shvatim bandoglavo nedovodjenje kvalitetne cetvorke. Luka ne moze sam, Kalina se mnogo trosi na cetvorci, a Tejic nije igrac ni za ABA, za EL taman posla.

Sta reci, nego jos jedna pobjeda ostvarena iskljucivo kao plod nase "surove" odbrane, gdje je pritisak koji nasi bekovi prave, trenutno medju najboljima u Evropi. Napad nam varira od sjaja do ocaja, sut, bacanja takodje.

Jedino sto me brine, je ogroman broj bespotrebno prodatih lopti. I ako sam zadovoljan dosad uradjenim i dalje ne mogu da shvatim bandoglavo nedovodjenje kvalitetne cetvorke. Luka ne moze sam, Kalina se mnogo trosi na cetvorci, a Tejic nije igrac ni za ABA, za EL taman posla.

pa dobro si opisao...ali i odbrana ima neke slabosti. Varaju ove pobede u ABA Ligi, nisu to sve rezultati dobre
odbrane vec i slabog napada protivnika. Ako si gledao mec sa Neptunasom, slabo branimo trojke !!

Za Tejica mi je zao, decko ima dobar, mekani sut, visok je, veoma dobro se krece...ali psiha je izgelda problem.

Pozdrav
Baba

Rad - Zvezda 1:2

Nach der Blamage vom Mittwoch ( Pokal-Aus) war ein Sieg in der Liga Pflicht !

mehr muss man nicht sagen...^^

Basket

EL

Zvezda - Valencia 76:63

das Spiel...ein Genuss !!

Magija Marcusa Williamsa - No look pas za Mitrovica. [ Crvena Zvezda - Valensija ] - YouTube

ABA Liga

Zvezda - Buducnost 83:69

Siege 6 von 6

Die Entscheidung - die Serie 17:0 im letzten 1/4 innerhalb von 3 Minuten ^^
das war Teamwork !!!

und

[h=1]Zvezdina zvezda: Upoznajte zanosnu Katarinu, zaštitno lice crveno-belih[/h]

unsere Katarina

532194_sreckovic011114rasfoto-marko-metlas07_ff.jpg

Zvezda TV | Nemoj da se preda?, budi zvezda? - YouTube

Blic Sport | Zvezdina zvezda: Upoznajte zanosnu Katarinu, za?titno lice crveno-belih

^^

Pozdrav
Baba

Rad - Zvezda 1:2

Nach der Blamage vom Mittwoch ( Pokal-Aus) war ein Sieg in der Liga Pflicht !

mehr muss man nicht sagen...^^

Pozdrav
Baba

Sreca pa smo postignuli golove na vreme, vidjeli smo Bosancica sa pravim pasovima i dobrim prekidom, borbenost ekipe.

Ali ostaje i dalje cinjenica je da ovom timu Zvezde najveci problem predstavlja konstantnost i tu izgleda nece biti pomaka. Staju igraci u drugom pol, da li zbog rezultata, da li zbog fizicke nespremnosti i to nije nikako dobro.

Mi napad gotovo i da nemamo, neophodne su lopte u prostor i veliko ucesce veznjaka u ofanzivi. Danas je toga i bilo za razliku od nekih predhodnih mucenja.

Jos jednom cu izraziti divljenje Risticevim talentom, sjajno je sto decko dobija sansu. Velika je steta hladjenje Luke Jovica, momku su minuti neophodni, kakva god realizacija bila.

Sreca pa smo postignuli golove na vreme, vidjeli smo Bosancica sa pravim pasovima i dobrim prekidom, borbenost ekipe.

Ali ostaje i dalje cinjenica je da ovom timu Zvezde najveci problem predstavlja konstantnost i tu izgleda nece biti pomaka. Staju igraci u drugom pol, da li zbog rezultata, da li zbog fizicke nespremnosti i to nije nikako dobro.

Mi napad gotovo i da nemamo, neophodne su lopte u prostor i veliko ucesce veznjaka u ofanzivi. Danas je toga i bilo za razliku od nekih predhodnih mucenja.

Jos jednom cu izraziti divljenje Risticevim talentom, sjajno je sto decko dobija sansu. Velika je steta hladjenje Luke Jovica, momku su minuti neophodni, kakva god realizacija bila.

to je ogromna steta !!! to sta radi Lalatovic je stvarno zalostno - umesto da ga podrzava
on njega kaznjava. Isto tako je nestao Vukan Savicevic.
Sta se tice igre, ocigledno je trener izgubio kompas. Nakon povrede desnog beka Marka Petkovic, panika,
menja "pola" ekipe zbog te pozicije......
A gde je presing ?? sreca da je tu Kovacevic ^^
Ristic, decko je odlican !

----

Basketball EL

Freitag - das Bruderduell !!!!!

Zvezda - Oympiakos

Olympiakos - Crvena Zvezda 1-1 (Gate 7 singing together with Delije Sever)

Olympiakos - Crvena Zvezda 1-1 (Gate 7 singing together with Delije Sever) - YouTube

olympiacos.png

Willkommen Brüder

Arena ist schon ausverkauft - vermute mal das wird ein Spektakel ^^

Pozdrav
Baba

Im Angriff sind wir einfach "nicht vorhanden".
Dafür läuft es im Basketball immer besser. Die 17:0 Serie war ne tolle Teamleistung.
Williams gefällt mir immer mehr.
Am Freitag das Bruderduell. Da geht es mir weniger um das Ergebnis sondern auf eine tolle Atmosphäre in der vollen Arena.

Zvezda - Cukaricki 0 : 0

Fudbal iz kamenog doba ^^

Eine fürchterliche Vorstellung. Die Verantwortung muss man leider dem Trainer zuschieben.
Pavicevic ( bester IV ) auf rechts hat die Abwehr destabilisiert. Pecnik im Angriff auf
der falschen Position. Passspiel wie eine Dorfmannschaft, Pressing findet nicht mehr satt.
Am Ende 3 Mittelstürmer auf dem Feld....

positiv - Rajkovic, der Junge ist klasse !

Basketball

EL

Zvezda - Olympiakos 57 : 62

Stimmung in der Halle - unbeschreiblich ^^

vassilis-spanoulis.jpg

Erfahrung hat gesiegt. Die Grenzen des Kaders (und Trainers) konnten man klar erkennen.
Aber die junge Mannschaft ist dran an den Grossen. 2-3 Verstärkungen und wir gewinnen
solche Spiele. heheh, man stelle sich nur vor, Zvezda mit Nedeovic und Raduljica ...^^

heute ABA Liga

Szolnoki - Zvezda 65 : 89

Tolle Leistung, nach dem schweren Spiel vom Freitag !!!

idemo dalje ^^

Pozdrav
Baba

[h=1]Stanković - Radujem se Marakani[/h] Više od 16 godina je prošlo otkad su posetioci stadiona Crvene zvezde imali priliku da uživo gledaju Dejana Stankovića kako sa kapitenskom trakom na ruci predvodi svoje saigrače.

image.jpg

Na inicijativu Crvene zvezde, Dejan Stanković će to učiniti još jednom - u subotu 15. novembra, u prijateljskoj utakmici protiv Udinezea. Ova utakmica biće ujedno i zvaničan oproštaj Stankovića od crveno-belog dresa.

- Kada je stigao poziv Crvene zvezde, bio sam najpre malo začuđen, ućutao sam na trenutak, a potom i veoma srećan. Pomisao na ponovni izlazak na travu Marakane, stadiona na kojem sam odrastao, pred navijače uz koje sam odrastao, u meni budi zaista posebne emocije. Malo je reći da sam se uželeo toga. Na Marakani sam proveo divne trenutke, i cela ova ideja probudila je u meni veliku želju da još jednom obučem crveno-beli dres, ali i tremu. Da, tremu, kako se subota bliži, osećam se kao da tek treba da debitujem - kaže Stanković. Svestan je Maradona da neće moći da provede previše minuta u igri, što i sam potvrđuje nizom šala na svoj račun.

- Tražio sam Stoletu (Zvezdin ekonom) da mi obavezno spremi jedan XL dres, jer više ne mogu da stanem u L. Vremena se menjaju, pa tako i kalupi dresova - kaže Stanković kroz osmeh, i nadovezuje se:

- Čuo sam i da će utakmici prisustvovati moji nekadašnji saigrači. Tome se mnogo radujem, jer sa nekima se nisam dugo video, iako smo u kontaktu.

Udineze je pristao da sam plati troškove puta i smeštaja, tako da celokupan prihod sa ove utakmice ide Crvenoj zvezdi. To je svakako lep gest kluba iz Udina.

- I za Udineze je ovo značajna utakmica. Ovo će im biti prvi put da dolaze u Srbiju, a svi oni su upoznati sa tradicijom Crvene zvezde. O tome svedoči i podatak da je predsednik kluba, koji je trenutno na odmoru, rekao da će dati sve od sebe da privatnim avionom dođe na utakmicu, jer ne želi da propusti spektakl. Očekujem dobru utakmicu, koja će za mene biti veoma emotivna. Naravno, očekujem i što više navijača, nismo se dugo videli. Nadam se da je želja obostrana - rekla je nekadašnja Zvezdina "desetka", i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije, Dejan Stanković.

Maradona majstore ^^

a veceras

Basketball EL

Laboral - Zvezda

^^

Pozdrav
Baba

Basketball EL

Laboral - Zvezda 66 : 86

+ 20 !!!

Fenomenalna Pobeda

Marcus Williams Fantasticna Asistencija za Cirbes - Laboral Kutxa - KK Crvena Zvezda 13.11.2014 - YouTube

Ein Genuss, von der ersten bis zur letzten Minute hat das Team das eigene Spiel konsequent durchgezogen.
Das war bisher die beste Leistung in dieser Saison. Das Ziel unter die TOP 16 zu kommen rückt etwas
näher !!

Svaka Cast !!

Jedan je Dejan Stankovic

Abschied von Maradona - Freundschaftsspiel
Zvezda - Udinese 1:0

Dejan Stankovic i Zvonko Milojevic ispred severa / Crvena zvezda - Udinese 1:0 - YouTube

dejanstankovicestrellaroja.jpg

Veliki Majstor, cekamo te ^^

zum Spiel. das war Spassfussball, toll die Talente zu beobachten. Luka, Vukan, der kleine Ristic oder Vukasin
Jovanovic ( vielleicht sogar das grösste Talent )....einfach klasse. Und eine Erkenntnis - Planic hat gezeigt
das er die Position des rechten AV spielen kann und somit könnte Pavicevic wieder in die IV zurückwechseln.

und ein Song ...

NOVA PESMA DELIJA - Crvena Zvezdo moj si san ! - YouTube

^^

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben