Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
Svaka cast Babsi, obozavam tu pjesmu, a ima jos jedna njegova koja me dirne u srce kada je poslusam - sigurno je isto poznajes
Tomislav Iv
Tomislav Iv
A svasta, ja sam se kao devojka zapravo iskljucivo druzila samo sa dalmatincima....
lepe pesme, lepa secanja
Znala si ti s'kim ces, hehe. Inace ja gledam, cek nije valjda da Kragujevcanka slusa Ivcica, hehe, ma dalmatinske pisme dirne te svaka u srcu. Zamisli ja sam u Kninu odrastao uz krajiske pjesme, lokalni rok'n'rol, narodnu muziku i dalmatinske pisme, pa ti sad vid. A jos kad se sjetim onih splitskih festivala .... boze kako je tada sve bilo lijepo ...
nemoj nikome reci, al sam imala svake godine kasete splitskog festivala :whatthat:![]()
Prijatelji su mi bili vecinom iz Splita i Drnisa
Prof. srpsko-hrvatskog iliti obrnuto bila iz Sibenika, gosp. Babic..ne secam se, gosp. Perkovic koji nam je bio koreograf i sve nas je te dalmatinske igre ucio
mi smo se kao malo bunili, ajmo Perkovicu malo juznije, malo NIs, Vranje, ma kakvisamo kastelanke
![]()
slawische Musik aus dem illyrischen Dalmatien
...nicht gut
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen