Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der längste Thread der Welt!!!

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Monica Bellucci je ostarila, ne pitajući nikoga za dozvolu, što je izazvalo buru i ogorčenje među vatrenim borcima protiv starosti. Tačnije borkinjama.
Usudila se da prošeta crvenim tepihom, svoje divno lice i telo sa sve borama, podočnjacima i viškom kilograma, sa svime što joj je priroda dala, bez oklevanja i potpuno nezainteresovana za mišljenje pristalica beskrajne mladosti. I to je sjajno. Jer neko konačno mora da kaže svjetu da stariti uopšte nije sramota.

Anhänge

Bear Grylls je 1996. godine pao sa visine veće od 4 kilometara, nakon što mu se pocepao padobran. Pred kraj te godine završio je u bolnici jer je slomio kičmu i ljekari su mu rekli da neće moći ponovo da hoda. Dvije godine kasnije, popeo se na vrh Mount Everesta.

Anhänge

Možda će ovo zvučati čudno, ali kad sretnemo osobu koja čisti, zapravo bismo trebali da joj zahvalimo na tome što radi, jer bi mogla da radi negde drugde za više novca, a to čini kako bi drugima bilo čisto. Treba se zahvaliti što ona čisti, a ne mi, jer neko to mora da učini, neko mora da očisti prljave hodnike.
Neko se prihvatio takvog posla da služi drugim ljudima, kako bismo mi mogli da uradimo nešto drugo.
Volimo da gledamo drugu osobu kroz prizmu spoljašnje lepote, vrednosti sata na ruci, marke na odeći ili obući. Volimo da vidimo koji posao obavlja i šta je u životu postigla.
Kad o nekome ne znamo previše, tako lako kažemo kako je osoba dobra i vredna na temelju njene spoljašnjosti.
Kad vidimo čoveka kako pere podove, u njemu najčešće više ne vidimo tu lepotu, iskrenost pogleda ili dobrotu, već je često gledamo kao manje vrednu od sebe.
Ovo je samo još jedan dokaz koliko verujemo u ono što vidimo, ono spoljašnje i ono što želimo da vidimo.

Anhänge

Počeci višestranačja, devedesete, dom kulture u nekom selu u Jugoslavije
-Braćo i sestre! Dođe vreme da skinemo ove komuniste sa vlasti! Jer, šta su nam oni dobro donjeli?
-Pa... napravili su nam put - javi se jedan glas.
-Jaka stvar... Osim što su napravili put, šta su još uradili za nas?
-Ovaj... Uveli su nam struju - javi se drugi.
-Hm... Osim što su napravili put i uveli struju, šta su oni to još uradili?!
-Napravili su školu...- reče stidljivo treći glas.
-Dobro... A, osim što su napravili put, uveli struju i napravili školu, šta su još uradili?
-Sagradili su i dom zdravlja...- tiho reče četvrti.
-Uh... Osim puta, struje, škole i doma zdravlja, šta još...
-Pa i ovaj dom kulture su oni napravili...- javi se peti.
-A, osim što su napravili put, školu, uveli struju, sagradili dom zdravlja i dom kulture, kakvo su nam to dobro doneli?!
-Paa... Dovedoše i prugu...- dodade šesti.
-Aman, braćo...Osim puta, struje, škole, doma zdravlja, doma kulture, pruge... Kakvo ste dobro od njih vidjeli?!
-Eto... Napravili su fabriku u gradu... Pola familije mi radi tamo... Fina plata...- reče sedmi.
-Dobro,halo.. Osim puta, struje, škole, doma zdravlja, doma kulture, pruge i fabrike...
-Fabrika ima svoje odmaralište na moru... Svi tamo ljetujemo...- dodade osmi.
-Ali... Osim puta, struje, škole, doma zdravlja, doma kulture, pruge, fabrike i odmarališta... Kakvo nam je dobro još donjela ta crvena banda?!
-Besplatno se lječimo...- reče deveti.
-Djeca nam besplatno idu u školu...- reče deseti.
-Moji besplatno studiraju, ene ih u Beograd...- javi se jedanaesti.
-I... Osim puta, struje, škole, doma zdravlja, doma kulture, pruge, fabrike, odmarališta na moru, besplatnog lečenja, školovanja, studiranja....Kakvo vam je još dobro donjela crvena bagra?!
-Pa...
-To je to...
-Ovaj, ne mogu da se sjetim...
-Stade mi mozak...
-Eto, braćo! Vidite, ništa oni nisu uradili za vas! A mi ćemo odbaciti petokraku, uvešćemo demokratiju i kapitalizam! Svi ćete biti kapitalisti! Ima sve da cvjeta! Pa, hoćete li onda glasati za njih?!
-Pa.. Nećemo...
-Ne ja, vala...
-Ni ja, bogami!
-Ja nikad, ovoga mi krsta!
-Dole crvena banda!
-Smrt komunistima
Zaori se u zadimljenoj sali doma kulture.
(primenljivo na sve 'države' bivše Jugoslavije)

Anhänge

Monica Bellucci je ostarila, ne pitajući nikoga za dozvolu, što je izazvalo buru i ogorčenje među vatrenim borcima protiv starosti. Tačnije borkinjama.
Usudila se da prošeta crvenim tepihom, svoje divno lice i telo sa sve borama, podočnjacima i viškom kilograma, sa svime što joj je priroda dala, bez oklevanja i potpuno nezainteresovana za mišljenje pristalica beskrajne mladosti. I to je sjajno. Jer neko konačno mora da kaže svjetu da stariti uopšte nije sramota.
bila i ostala bomba !!!

In der jetzigen Situation vielleicht schwarzer Humor

Anhänge

Anhänge

Zurück
Oben