Tahir
Gesperrt
Du hast gesagt entschuldige dich, habe ich gemacht. Was ist jetzt dein Problem ?
edit
Du hast gesagt entschuldige dich, habe ich gemacht. Was ist jetzt dein Problem ?
Hey gidi günler hey, vallah bir senedir aktifim bu forumda.
Bilgim yok.
Vallah can sıkıntısı olmasa siktir olup giderim ama canım sıkılıyor..
Kıbrısa gidiyorum fakat Kıbrısta ortalık karışık.. bir tarafta Kıbrıs sorunun çözüleceğini sanan aptallar, bir tarafta milliyetçiler. İnanın ki isterim çözülsün Kıbrıs sorunu fakat Rumlarla aramızdaki anlaşmazlıklar çok var ve çözülecek gibi değil. İnanın ki Mustafa Akıncı KKTCnin son Cumhurbaşkanı değildir.
Bizim KKTCliler gerçekten tembel. İsterler barışsın Kıbrıs ondan sonra girsinler Avrupa Birliğine gelsin paracıklar. Fuck AB.Bunu hepimiz istiyoruz ama bana soracak olursan sorunlar sadece Rumlardan kaynaklanmiyor.
Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çok pasif bir Siyaset izliyor. Ortada ne Proje ne Plan var.
Birde Rum kesimine bakalım istersen?
Rumlar "Joker" hakkını kullanıyor, Rusya Israil ve Mısır la anlaşmalar sağlandı.
Rum kesimi elindeki kozu kullanıyor.
Bizimkiler ise kendi kendini Izole etme derdinde. Peki bu durumda olan kime oluyor?
Elbetteki Halka.
Radikalizim ve Aşırıciliktan uzak durmakta fayda var.
Ne Milliyetçilik nede Aşırı Solculuk çözüm getirir. Çözüm ancak aktif bir Siyaset anlayışıyla olur.
Kimse Vatandaşın sorunlarına kulak vermiyor. Peki Vatandaş ne istiyor?
-Vatandaş Ambargosuz bir Ülkede yaşamak istiyor.
-Vatandaş Iş Güç sahibi olmak istiyor.
-Vatandaş Okumak ve kendini geliştirmek istiyor
-Vatandaş Modern Altyapi, Sağlık Hizmeti ve Kültürel Hizmet istiyor
Bana soracak olursan Siyasetin içine girme, işin içinden çıkamazsın.
Kendini ve sevdiklerini kurtarmaya bak.
Bunca Cahili Eğitmek biraz zaman alır.
Dolayısıyla sabırlı olmak lazım.
Alles Gute zum Dogum Günü. Viel Saglik und Sevgi.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen