Angeregt durch andere Threads mache ich diesen auf.
Wer sind für euch persönlich die drei großartigsten Kroaten aller Zeiten ?
Für mich:
1. Josip Broz Tito
2. Nikola Tesla
3. Franjo Tuđman
Ist nicht als Provo gedacht frage als neutraler in Wiki steht das Tesla Serbe ist? was stimmt denn wirklich?
- Hoćeš li me malo prskati - pitanje je koje pokreće akciju, da bi potom počeli da se ljube, što dovodi i do konkretnije „akcije“, kada on počinje da je oralno zadovoljava. Ona mu nakon toga uzvraća ovo zadovoljstvo, a sve je to propraćeno rečenicama poput: “To! Do grla si ga gurni. Fino, to, to”.
I napokon - seks! Na kauču, na fotelji, ležeći, stojeći, klečeći... Sve ovo začinjeno uzdasima i kricima kada počnu sa analnim seksom, iza koga sledi, naravno, orgazam.
Nakon seksa, par odlazi u kupatilo, gde se Igor oglašava: “Ajde da te malo zalijem šampanjcem da ovo proslavimo”, i počinje da je prska penušavim pićem. “Nakon šampanjca malo piva”, kaže on i počinje da urinira po njoj!
Inače, tokom samog filma u nekoliko navrata se može čuti dijalog koji je obeležio ostvarenje, a u kome Nataša postavlja pitanje Igoru: „Da te sada vidi tvoj pokojni deda, šta bi ti rekao?”, a Igor, koji inače na ramenu ima tetovažu rogatog anđela sa natpisom na engleskom jeziku “samo mi bog može suditi”, odgovara: “Moj deda Franjo bi bio ponosan na mene”!
Die drei größten Kroaten aller Zeiten:
1. Josip
2. Broz
3. Tito
Die drei größten Slowenen aller Zeiten:
1. Josip
2. Broz
3. Tito
Die drei größten Jugoslawen aller Zeiten:
1. Josip
2. Broz
3. Tito
Die drei größten Serben aller Zeiten:
1. Josip
2. Broz
3. Tito
Tito beste, aber Mesic mochte ich auch
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen