Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

Die Grauen Wölfe (Bozkurt)

Zazalarin geneli Pkklidir vs demek yanlistir sevgili Barbaros kardesim,benim bir cok Zazayla tanisma firsatim oldu tabiri caizse adamlarin hemen hemen hepsi "ne Pkkyla nede Yezitlikle Baglantimiz var" diyor hani ne dediklerini aktariyorum sadece,yanlis anlasilmasin.Istisnailer elbete Mevcut ama her Kürt Pkkli degildir zaten Pkk Kürt Kardeslerimizi temsil eden bir Organizasyon degildir,bunlar sadece Cahil Kesimden gecinirler mesela su BDP Kongrelerinde ve benzeri örgütlerde Toplanan Insanlarin tipine ve halini baksana,adamlarda kus kadar beyin yok.Ama geneli cahil olunca "ahhh iste Kürtlerin hepsi bunlari destekliyor yada bunlarin hepsi Apocudur" vs dedirtiyor insana ama bu sadece bir Ilüzyondan ibaretdir.Yoksa hepsini toplasan bir adam etmez.

Benim tahminime göre cogunlugu pkk sempatizani,gördügüm ve tanidigim zaza kürtleri mesela öyle.
Tahminim yanlisda olabilir,bilemem.

Zaza lar basilar PKK sempatisi olabilr ama mesala Elazig da yüzde 30 MHP verdi.
Ve schafi Kürtler hemem hemen hepsi Erdogan destekliyor.

Ama Erdogan belki Alivelirin co üstune gidiyor onu bilemem,

Genel animimda Man sollte nciht pauschalisieren.
Insan Insan olsun.

.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

10489905_625890377518980_4199342729653360369_n.jpg

die ülkücüs haben 20 lkw mit allen lebensnotwendigen sachen zu den türkmenen im irak geschickt

tayip araplara ... ülkücüler tüm insanliga yardim yapar

Anhänge

Zurück
Oben