osmanli_kubilay Gesperrt 4 August 2014 #242 Bozkurt ist übersetzt grauer Wolf. Kurt türklerin simgesidir!
Balta Journalist 4 August 2014 #244 Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet. Adam kendi kedine kapak yapmis. AKPli köpekler baya kudurmaya basladi. Anhänge Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet. Adam kendi kedine kapak yapmis. AKPli köpekler baya kudurmaya basladi.
osmanli_kubilay Gesperrt 4 August 2014 #245 Benim millet vekilime saldirmislar picler. - - - Aktualisiert - - - TBMM'de Türkmenlere neden sahip çıkmıyor hükümet diye sorunca AKP'linin saldırısına uğradık. Şu an TBMM sıralarında 4 kişiyiz. Karşıya 120 kişi birikti. Ama Bozkurtun karşısına çıkmak cesaret ister. Zum Vergrößern anklicken.... Helal olsun
Benim millet vekilime saldirmislar picler. - - - Aktualisiert - - - TBMM'de Türkmenlere neden sahip çıkmıyor hükümet diye sorunca AKP'linin saldırısına uğradık. Şu an TBMM sıralarında 4 kişiyiz. Karşıya 120 kişi birikti. Ama Bozkurtun karşısına çıkmak cesaret ister. Zum Vergrößern anklicken.... Helal olsun
G Gelöschtes Mitglied 13322 Guest 4 August 2014 #246 osmanli_kubilay schrieb: Bozkurt ist übersetzt grauer Wolf. Kurt türklerin simgesidir! Zum Vergrößern anklicken.... Gurur duyuyorum Bozkürtlerden.
osmanli_kubilay schrieb: Bozkurt ist übersetzt grauer Wolf. Kurt türklerin simgesidir! Zum Vergrößern anklicken.... Gurur duyuyorum Bozkürtlerden.
Balta Journalist 4 August 2014 #247 DocGonzo schrieb: Gurur duyuyorum Bozkürtlerden. Zum Vergrößern anklicken.... Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar.
DocGonzo schrieb: Gurur duyuyorum Bozkürtlerden. Zum Vergrößern anklicken.... Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar.
G Gelöschtes Mitglied 13322 Guest 4 August 2014 #248 Balta schrieb: Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar. Zum Vergrößern anklicken.... Dogru len, iyiki söyledin, unutmusdum.
Balta schrieb: Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar. Zum Vergrößern anklicken.... Dogru len, iyiki söyledin, unutmusdum.
Tigerfish Gesperrt 4 August 2014 #249 Balta schrieb: Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar. Zum Vergrößern anklicken.... Bu rivayetin modasi artik gecti evladim.
Balta schrieb: Kürt diye bisey yok kardesim karda yürürken kart kurt sesi cikiyor ya ondan kürt diyorlar. Zum Vergrößern anklicken.... Bu rivayetin modasi artik gecti evladim.
Balta Journalist 8 August 2014 #250 Devlet Bahceliye Bozkurt islemli Av Tüfegi hediye edildi Ekmelettin Ihsanoglu Bozkurt isareti Böyle Cumhurbaskani bi daha cikmaz tam bir Türk Osmanli evladi ve Müslüman insallah kazanir. Ver oyunu Ekmele Erdogani tekmele. CHP Lideri ve Göktürk Bayragi
Devlet Bahceliye Bozkurt islemli Av Tüfegi hediye edildi Ekmelettin Ihsanoglu Bozkurt isareti Böyle Cumhurbaskani bi daha cikmaz tam bir Türk Osmanli evladi ve Müslüman insallah kazanir. Ver oyunu Ekmele Erdogani tekmele. CHP Lideri ve Göktürk Bayragi