Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Kosovo-Regierung unter Thaci

Deputeti i arrestuar Gjokiq, bashkëpunëtor me partitë shqiptare

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Publikuar: 26.10.2013 - 14:37

Prishtinë, 26 tetor (E plotësuar) - Të premten në orët e vona është arrestuar Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga partia serbe Social Demokratia, Sasha Gjokiq. Lajmin për Kohën Ditore e ka konfirmuar zëdhënësja e Policisë së Kosovës, Sabrie Kamberi.

“Pas dy ankesave që Policia e Kosovës ka pranuar gjatë ditës se premte, kemi intervenuar dhe kemi arrestuar të dyshuarin, i cili ka rezistuar gjatë arrestimit”, ka thënë ajo. Kamberi ka konfirmuar se për deputetin se pari është ankuar pronari i një lokali në Qagllavicë, pasi që, sipas tij, deputetit Gjokiq kishte hyrë në lokalin e tij me një qen dhe kishte kanosur klientët e pranishëm.

Megjithatë Kamberi ka thënë se edhe një ankesë tjetër është pranuar për të njëjtin deputet.

“Më vonë është pranuar edhe një ankesë nga viktima mashkull, rojtar në një firmë private, i cili ishte kanosur nga po ky i dyshuar, ku njësia policore ju kishte përgjigjur rastit dhe ka arrestuar të dyshuarin, i cili kishte rezistuar gjatë arrestimit”, është shprehur Kamberi.

Gazeta ka mësuar se ankesa e dytë për deputetin Gjokiq ka ardhur pasi që i njëjti e ka kërcënuar dhe e ka ofenduar punëtorin shqiptar në baza etnike.

Në konsultim me prokurorin kujdestar, pas intervistimit nga hetuesia rajonale, Gjokiq me urdhër të prokurorit është dërguar në Qendrën e ndalimit për 48 orë .Sasha Gjokiq i ka thënë para disa ditëve gazetës Blic të Beogradit, se partia e tij tashmë ka lidhur marrëveshje me partitë shqiptare dhe ato serbe për bashkëpunim para dhe pasgjedhor në nivel lokal.

Ai ka thënë se partie e tij në komunën e Klinës ka nënshkruar marrëveshje koalicioni me PDK-në e Hashim Thaçit.

“Marrëveshjen e koalicionit e kemi nënshkruar në nivel lokal me PDK-në, me propozim të degës sonë partiake në Klinë. Sipas kësaj marrëveshje, ne jemi obliguar që të mbështetim kandidatin e PDK-së për kryetar të Klinës”, ka thënë Gjokiq.

Sipas fjalëve të tij për Blic, partia e tij më herët, edhe në komunën e Istogut ka nënshkruar marrëveshje koalicioni me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës të Ramush Haradinajt dhe se në bazë të kësaj marrëveshje socialdemokratët e tij do të mbështesin kandidaten e AAK-së për kryetare të Istogut.

Sipas fjalëve të tij, partia e socialdemokratëve serbë momentalisht është duke biseduar për bashkëpunim edhe me degën e LDK-në së Isa Mustafës për zgjedhjet lokale në komunën e Lipjanit.

Deputeti i arrestuar Gjokiq, bashkëpunëtor me partitë shqiptare - Lajme - Koha Net

PDK-ja, LDK-ja edhe AAK-ja ja nisen me bashkepunu me shkije qe s'kan pune tjera po veq me i kercenu dhe ofendu shqiptaret.

Anhänge

Die Bevölkerung Kosovos hat zu viel Angst, die haben doch nichts zu verlieren, können nur in der momentanen Situation gewinnen.
Deswegen wäre ein "Arabischer Frühling" in KS das bestr und weg mit den ganzen kriminellen Politiker.

Musliu kriegt ihr Gehalt nicht ausgezahlt

Die Abgeordnete der Partei PDK, Ganimete Musliu erhielt ihr Gehalt (120 Euro) nicht, weil sie nicht bei den Parlamentssitzungen anwesend war, jedoch sie sich einschrieben lies.
Die Medien haben die Dame schon im vergangenen Monat 'in flagranti' erwischt als sie sich einschrieben lies, jedoch nicht bei den Parlamentssitzungen anwesend war.

'Über die Abgeordnete, Ganimete Musliu können wir sagen, dass sie nicht auf der Gehaltsliste steht für die Teilnahme an den Sitzungen im Parlament.', sagte der Generalsekretär der Versammlung, Ismet Krasniqi der albanischen Zeitung Zeri.

Zeri kontaktierte Frau Musliu, die jedoch möchte nicht über das Thema sprechen.

Der Vertreter der Zivilgesellschaft sagte, dass solche Betrügereien für die Abgeordnete der PDK, Musliu gewöhnlich seien.

Quelle: Deputetja Musliu mbetet pa 120 euro - Lajme - Koha Net
Zeri: Zeri.info | Deputetja Musliu mbetet pa 120 euro

Musliu: 'Ich bin stolz auf meine Taten'

Wir haben gestern über die Abgeordnete der Partei PDK, Ganimete Musliu berichtet. Frau Musliu lies sich immer für die
Parlamentssitzungen einschreiben, jedoch war sie nie anwesend. Jetzt spricht sie öffentlich darüber mit der Sendung 'Interaktiv', KTV.

Sie sagte dort, dass sie sich wohl nicht nur eingetragen hat, um ihren Lohn zu bekommen. Sie konnte aber nicht erklären, warum sie sich eingetragen hat und dann trotzdem bei den Sitzungen nicht erschienen ist. Musliu machte die Medien dafür verantwortlich, dass man jetzt über sie so schlecht denkt.

Quelle: Ganimete Musliu: Jam krenare për veprimet e mia (Video) - Lajme - Koha Net
Video: INTERAKTIV GANIMETE MUSLIU 11.11.2013 - YouTube

Krenohu me PDK-ne

Musliu: 'Ich bin stolz auf meine Taten'

Wir haben gestern über die Abgeordnete der Partei PDK, Ganimete Musliu berichtet. Frau Musliu lies sich immer für die
Parlamentssitzungen einschreiben, jedoch war sie nie anwesend. Jetzt spricht sie öffentlich darüber mit der Sendung 'Interaktiv', KTV.

Sie sagte dort, dass sie sich wohl nicht nur eingetragen hat, um ihren Lohn zu bekommen. Sie konnte aber nicht erklären, warum sie sich eingetragen hat und dann trotzdem bei den Sitzungen nicht erschienen ist. Musliu machte die Medien dafür verantwortlich, dass man jetzt über sie so schlecht denkt.

Quelle: Ganimete Musliu: Jam krenare për veprimet e mia (Video) - Lajme - Koha Net
Video: INTERAKTIV GANIMETE MUSLIU 11.11.2013 - YouTube
Qysh nuk i vjen turp,femer pa kurrfar karakteri
Vallahi bre qfar ftyre ka po me vjen me vjell kur pe shof ne TV.
Kom mendu qe fajet i ka televizori se nuk u kam pas HD,e tash e kom ble nji Televizor HD Philips,prap po ma qet apet at ftyre te flliqt .
Aso drenicake e flliqt qe i ka rujt lopt deri dje.

A ishte lufta vërtetë heroike e disa komandantëve?

Bota Sot | 14.11.2013

largea_kryesore211384444936.jpg

Disa komandantë të UÇK-së, po lajnë mëkatet e dhunimeve

Fatkeqësisht disa figura të UÇK-së që për shumë kohë ndiheshin të vetënderuar dhe që një pjesë e popullit i respektonte, dhe madje një pjesë vazhdon të ketë për ta, ata sot po ndeshen me akuzat më poshtëruese.
Vështirë se ata do të mund ta mendojnë më kthimin në politikë, veçmas ata që përveçse për tortura akuzohen edhe për dhunimin e vajzave të reja.
Shumë prej tyre ishin paraqitur vullnetare, me dëshirën që ta mundnin okupuarin e lig serb. Disa prej tyre mendonin të ishin në logjistikë, e disa të tjera edhe të armatosura. Shumë prej tyreve, jo që nuk iu dhanë armët, por në vend të luftës i ofruan çnderimin. Veprën më të ndëshkueshme sipas kodit shqiptar, dhe madje për ç’nderim nuk mund të kërkohej as gjak
!
Vajzat që kishin përjetuar këto tmerre të luftës, sado të pakta, por të krahasueshme edhe me rastet e dhunimeve të kryera nga serbët, kanë rrëfyer se ishin tronditur. “"Ju nuk na paskeni thirrur të luftojmë, por të luani me ne”.

Zuletzt bearbeitet:
a ju kujtohet suzana tahiri nga “shpija e kosovës”, ajo tash është praktikante në zyrën e hashim thaçit !

Anhänge

Zurück
Oben