Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Russen kommen

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
Und ausserdem, natürlich hämma ´n Tor erziehlt.
Nur der doofe Schiri hats net anerkannt.

Vodka_i_Džin;443585 schrieb:
aha:rolleyes:

crna gora ima vec bolje igrace nego hrvatska;) samo polako..

znas ono polako ali sigurno..

Ako ne znas sto ta rijec znaci onda ti ja nisam kriv. Pocimati/poceti = anfangen....
Nebi bilo prvi put da ti moram objasniti koju rijec (sjeti se na "Abneigung" na Njemackome)....

A dobro ako mislis da je Crna Gora toliko jaka, ok. To je tvoj stav.
Moj je sasvim drugaciji....Vidjet cemo koliko pokusaja ce vama trebati, da bi se samostalni kvalificirali za jedno internacionalno natjecanje...

Hrvatska je to iz prvog pokusaja uspjela:

EP 1996

SP 1998....

(Ako bi opet krivo shvatio EP = Evropsko Prvenstvo a SP Svjetsko Prvenstvo).

hehe a dje su igrali svi ti igraci prije nego sto su poceli igrati za "lipu vasu" ?
evo ja cu ti reci: igrali su za jugoslaviju i "porastli" su veliki igraci u jugoslovenskoj skoli. imali su vec dosta "interationelle" erfahrungen itd.

a odakle pocinje crna gora??

a za rijeci:
pa nisi ni mi moro objasnjivati, posto sam ja prije tvog obasnjena znao sta znaci ta rijec, ili? (abneugung)

hehe a dje su igrali svi ti igraci prije nego sto su poceli igrati za "lipu vasu" ?
evo ja cu ti reci: igrali su za jugoslaviju i "porastli" su veliki igraci u jugoslovenskoj skoli. imali su vec dosta "interationelle" erfahrungen itd.

a odakle pocinje crna gora??

a za rijeci:
pa nisi ni mi moro objasnjivati, posto sam ja prije tvog obasnjena znao sta znaci ta rijec, ili? (abneugung)

Dada "abneugung" u pravu si profesore... ^^

Sta sa tim ima sada "Jugoslovenska skola nogometa/fudbala? Sta je sa 2002 i 2004? Tada je se HR isto kvalificirala.

Znam da te zavist pece, al proci ce i to kada se bude CG jednom kvalificirala za jedno natjecanje.

hehe ja ljubomoran na hrvate i hrvatsku, jel to hoces da kazes?? :lol:

pa rekol ti ja bi volio da se HRV kvalificira da bi mogo da se ponosim na "jugoslovene" i da zezam neke drugove sto nisu jugosloveni ili sto nisu sa balkana. nego ja to samo se stobom salim i zezam. da ti malo idem na zivce.. ; )

hehe ja ljubomoran na hrvate i hrvatsku, jel to hoces da kazes?? :lol:

pa rekol ti ja bi volio da se HRV kvalificira da bi mogo da se ponosim na "jugoslovene" i da zezam neke drugove sto nisu jugosloveni ili sto nisu sa balkana. nego ja to samo se stobom salim i zezam. da ti malo idem na zivce.. ; )

Ma znam ja tvoje fore i tvoju taktiku. Al' sam ipak ozbiljno i iskreno odgovorio. ;)

Nisi ljubomoran... ok.

To i nebi valjalo, posto je svak na svoju drzavu i reprezentaciju ponosan i netreba da gleda druge. ;)

Zurück
Oben