A Absent Guest 24 Juni 2009 #141 Vodka_i_Džin schrieb: e cuj kako to? i zasto? ako se smije znati.. Zum Vergrößern anklicken.... Ovde u Forum ne uzivo ako to mizlis ^^ Pa onako malo da promijenim ^^
Vodka_i_Džin schrieb: e cuj kako to? i zasto? ako se smije znati.. Zum Vergrößern anklicken.... Ovde u Forum ne uzivo ako to mizlis ^^ Pa onako malo da promijenim ^^
V Vodka_i_Džin Ultra-Poster 24 Juni 2009 #142 Bihoraj schrieb: Ovde u Forum ne uzivo ako to mizlis ^^ Pa onako malo da promijenim ^^ Zum Vergrößern anklicken.... aha ja mislio uzivo. :icon_smile: pa i da si uzivo nema veze sta fali. al bolje ti je sandzaklija.
Bihoraj schrieb: Ovde u Forum ne uzivo ako to mizlis ^^ Pa onako malo da promijenim ^^ Zum Vergrößern anklicken.... aha ja mislio uzivo. :icon_smile: pa i da si uzivo nema veze sta fali. al bolje ti je sandzaklija.
A Absent Guest 24 Juni 2009 #143 Vodka_i_Džin schrieb: aha ja mislio uzivo. :icon_smile: pa i da si uzivo nema veze sta fali. al bolje ti je sandzaklija. Zum Vergrößern anklicken.... haha ^^
Vodka_i_Džin schrieb: aha ja mislio uzivo. :icon_smile: pa i da si uzivo nema veze sta fali. al bolje ti je sandzaklija. Zum Vergrößern anklicken.... haha ^^