Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Dodik dobio spor protiv Hadžiomerovića i FTV-a

Jeste zapeli sa temom....
U biti bi trebalo poznavati malo šire kontekst BiH politike, bolje rečeno odnos
entiteta jednih prema drugim, traženje trećeg... Podijelu u ideologiji naroda koji
živi dole, bolje rečeno, jednu milijardu pitanja i nedatih ogovora istom...

Čuj, Dodik i presuda od koju hiljadu bezveznih maraka...

ок, зашто се Муфтија супроставља Београду ?

То не знају ни његови Следбеници ни његови Критичари.. али кад би морало да се процени због чега онда би рекао због Власти као и остали у Србији. Свако хоће да влада у својој Фотељи али кад му "Влада" преполови Фотељу на два пари онда се обично буни онај ћија је била прва Фотеља..

А ти не можеш да упоредиш сад Зукорлића са Додиком обојица се као буне против њихоних Земаља у којим живе неће да навијају са репрезентације тих Земаља... Овај Први ти је председник једног Ентитета у Држави БиХ а овај други је верски чиновник а по могучности и политички Ауторитет за једну националну Мањину у Србији сад ја тебе питам...

Чије изјаве имају већу политичку Тежину у Региону ? Милетове или Мукијеве...

То не знају ни његови Следбеници ни његови Критичари.. али кад би морало да се процени због чега онда би рекао због Власти као и остали у Србији. Свако хоће да влада у својој Фотељи али кад му "Влада" преполови Фотељу на два пари онда се обично буни онај ћија је била прва Фотеља..

А ти не можеш да упоредиш сад Зукорлића са Додиком обојица се као буне против њихоних Земаља у којим живе неће да навијају са репрезентације тих Земаља... Овај Први ти је председник једног Ентитета у Држави БиХ а овај други је верски чиновник а по могучности и политички Ауторитет за једну националну Мањину у Србији сад ја тебе питам...

Чије изјаве имају већу политичку Тежину у Региону ? Милетове или Мукијеве...

знаш ти добро, шта Додика и Муфтију повезује...и шта оно Муфтија ради и зашто...
Па јасно је, да су Додикове изјаве "теже", а немој заборавити, кад Муфтија крене да пуца према Србији, сви су уз њега, галама у Новом Пазару, полемика, полемика, полемика, дакле Муфтија је не истом нивоу ко што је Додик, само што нема ону титулу, коју Докдик има.

ок, зашто се Муфтија супроставља Београду ?

Predpostavka :
a) Zukorlić
Treba fotelja drugar, BMW je skupa stvar, treba se € za održavanje istog, daj pare, daj vlast, yebo vjeru, kratak opis istog

b) Cerić : ja sam kometiet umjesto saveza komunista BiH, kako ja kažem...vi skačete: na njemački:

Ich rufe: Ihr springt !!!

c) novo izabrani Kavazović? marioneta drugari, ništa više......ach ja: Ich rufe ... Springen bitte !

Alles klar?

:)

bitno je znati da ta presuda nije kako se kaze zavrsna - moze se na nju zalit - tek kada bude konacno znacemo da li je dobio proces i ko.

Zurück
Oben