Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Endlosschleife: Mazedonier vs. Griechen

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Мислиш ако можам нема сам да си го пушам ?
Али за жал неможам.

јас велам да си одиш да си пушиш курој а дали мојш или немојш да си го пушиш својот кур едноставно не ме интересират.

Јас тебе те мислев интелигентен и поштен човек ама на залост не је така.

Јас само си сакам доброто а истото и за Македонија. Ама знајш што заради вакви националисти како ти што си земјава наша се побудали.

Ти се молам Гуштафар немам воља да дискутирам со тебе.

Поздрав

Салиос ;-)

јас велам да си одиш да си пушиш курој а дали мојш или немојш да си го пушиш својот кур едноставно не ме интересират.

Јас тебе те мислев интелигентен и поштен човек ама на залост не је така.

Јас само си сакам доброто а истото и за Македонија. Ама знајш што заради вакви националисти како ти што си земјава наша се побудали.

Ти се молам Гуштафар немам воља да дискутирам со тебе.

Поздрав

Салиос ;-)

Да, така е.
Јас сум националист оти сум против менуване на името. многу си паметен дечко, нема што.

Мразам такви луѓе што се согласуват со менуване на името на земјава, за таа земја луѓе го дадеа својот живот, умираа за Македонија а не за северна или нова Македонија. Срам да ве е пички едни што сакате да го смениме нашто име оти некој идиоти од југот го барат тоа.

Ајде пуши уште грчки курови, да се напушеш добро. не те рачунат за човек а ти им се буташ во газот :app:

Да, така е.
Јас сум националист оти сум против менуване на името. многу си паметен дечко, нема што.

Мразам такви луѓе што се согласуват со менуване на името на земјава, за таа земја луѓе го дадеа својот живот, умираа за Македонија а не за северна или нова Македонија. Срам да ве е пички едни што сакате да го смениме нашто име оти некој идиоти од југот го барат тоа.

Ајде пуши уште грчки курови, да се напушеш добро. не те рачунат за човек а ти им се буташ во газот :app:

оф оф јас реков дека сум сакал да го менам името море идиоту еден мрнат. Јас само реков дека мора да се работа заедно а не против.

хахахахаха ах море гуштер море гуштер извини јас на нокому не се пикам в газ ниту немат да им пушам куројте со извиненје не сум педер и си имам ена убава жена ;) Ти ако си имаш толку Ќејф ајде оди пуши ненормален еден малумник.

Баш ме интересира каков одговор ке дадеш ако владата со грција ке најде решение.

Знајш не вредит овде да се фолираш многу одшто на крај ниту јас и ниту ти неможиме да го одлучиме тоа за името.

И уште нешто идиоту една за мене македонија секогас ке си е македонија ;) Дали северна или горна Македонија пак ке сме Македонци ;)

Барем мие од југот не зборвиме исто како Бугарите. Вие од Окулината од Струмица фактично исто ѕборвите како бугарите :D

Бегај таму изгуби се ненормално створенје!! ;-)

Leka ti nokj ;-)

p.s Ausserdem verschon mich mit deinem Gelaber Gushter da es für mich langsam kindisch wird!

ciao !

hab nicht gesagt, dass es beschissen aussieht....also doch ein Vorurteil gegenüber Bulgaren?

Die Bulgarische Schreibweise des Kyrillischen sieht scheisse aus das wollte ich sagen das Mazedonische Alphabet ist sehr simpel :-)
nee nee Kein Vorurteil gegenüber Bulgaren ;-)

- - - Aktualisiert - - -

jopδαn;3519326 schrieb:
das ist slawisch, türkisch ist anders.

ne seri ;-) haste was gegen türkisch ? ;-)

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben