Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Estland - Kroatien

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
HRVATSKI NAPADAČ VJEROJATNO ĆE OTIĆI IZ BASELA U NJEMAČKU Petrić na odlasku u Borussiju (D) za tri i pol milijuna eura
nog-petric-txt.jpg

Mnogo se potencijalnih kupaca obratilo Baselu. Sve ih zanima Mladen Petrić. No, naš je nogometaš nedavno potpisao novi ugovor s Baselom. Što ipak nije rampa za njegov odlazak iz Švicarske u klub koji će ponuditi zadovoljavajuću odštetu. Čini se da je sada takav klub nađen. Naime, prema pisanju njemačkih medija, prelazak Petrića u dortmundsku Borussiju gotova je stvar. Doduše, spominje se da odšteta nije precizirana, no barata se iznosom od 3,5 milijuna eura.
- Ne bih sad o tome govorio. U sastavu sam reprezentacije i mogu razgovarati samo o toj temi, a o svemu ostalome nakon Rusije - jedino je rekao Mladen Petrić.
Nakon zanimanja Herthe, Hannovera i Wolfsburga, Borussia iz Dortmunda bila je najkonkretnija. U međuvremenu, Petrić je s našom reprezentacijom u Brežicama i Čatežu. Jučer je dugo telefonirao, možda je razgovarao upravo o transferu. Osjeća se dobro.
- Možda bi bilo najbolje da u susretu s Estonijom u igru uđem naknadno, a da protiv Rusije igram od početka. No, vidjet ćemo što misli izbornik - procjenjuje naš napadač. Zbog ozljede lica, Petrić će, bude li igrao, nositi zaštitnu masku. Trenutačno je važnije stanje njegova gležnja. (R. J.)

http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/813432/index.do
was wil der beim bvb? neben frei der gesetzt ist und klimovicz dan ist valdez und smolarek noch da. sehr wahrscheinlich wird noch omerbegovic dazu stössen von den amateuren. glaube kaum das sie 6 stürmen haben werden nächste saisson.

was wil der beim bvb? neben frei der gesetzt ist und klimovicz dan ist valdez und smolarek noch da. sehr wahrscheinlich wird noch omerbegovic dazu stössen von den amateuren. glaube kaum das sie 6 stürmen haben werden nächste saisson.

ja doch,ein omerbegovic wird einem petric vorgezogen:rolleyes:

rapajic spielt nicht,weil er keine kondition für zwei spiele innerhalb von 4 tagen hat.frag mich was er dann bei einer eventuellen europameisterschaft machen will?
mein vorschlag für den sturm sind da silva und budan,da estland einen "bunker" spielen wird.so gesehen ist olic die falsche option und balaban hat seine chance gegen makedonien nicht genutzt

ja doch,ein omerbegovic wird einem petric vorgezogen:rolleyes:
omerbegovic währe 5 stürmer und noch einen zu holen neben 5 stück die man hat bringt nicht viel.
5 stück sind ja schon zu viel. höchstens man gibt smolarek oder valdez ab aber das bezweifle ich. der sol bleiben wo er ist. die ch liga ist ja sein niveau dort wird er wenigstens seine buden machen.

Zurück
Oben