M Magic Guest 30 Juni 2010 #1.711 Allissa schrieb: jesi to kod mame bio ??? lecker..... Zum Vergrößern anklicken.... nisam,to sam ja napravio a ona me naucila:icon_smile:
Allissa schrieb: jesi to kod mame bio ??? lecker..... Zum Vergrößern anklicken.... nisam,to sam ja napravio a ona me naucila:icon_smile:
Allissa BOSANSKA BOSANKA 1 Juli 2010 #1.713 Magic schrieb: nisam,to sam ja napravio a ona me naucila:icon_smile: Zum Vergrößern anklicken.... cuj ti napravio...stvarno ? kad ces me pozvati da probam ?
Magic schrieb: nisam,to sam ja napravio a ona me naucila:icon_smile: Zum Vergrößern anklicken.... cuj ti napravio...stvarno ? kad ces me pozvati da probam ?
Allissa BOSANSKA BOSANKA 1 Juli 2010 #1.715 _4C_ schrieb: Punjene Paprike beste Zum Vergrößern anklicken.... sarma je jos bolja....
D Dadi Guest 1 Juli 2010 #1.716 Punjene paprike jedem bez paprike a sarmu bez sarme \\/ Samo meso i juhu hahah
Facaaaa Malo Vas Je Pickiceeeeeee Teammitglied 2 Juli 2010 #1.719 Hühnerkebap mit Reis und grünem Salat + Himbeerschnitte