Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Fenerbahçe Istanbul vs Benfica Lissabon

yine mi, Yanliş anons
lol27.gif
Das steht dort nicht. Fenerbahce hat kein Interesse. Dort steht: Ex-Galatasaray Spieler mit Worten, die Galatasaray verbiestern könnten. Lorik Cana lässt verlauten, dass Fenerbahce die absolute Nummer 1 in der Türkei ist.
:roll:
Lorik Cana hat gesagt, das er nie sowas gesagt hat..
Lorık Cana: Türk basınından hiç kimseye böyle bir ifade kullanmadım. İlk kez Türk basınına konuşuyorum ve ilk kez sizinle bu konuyu konuşuyorum. Herkes biliyor. Galatasaray hakkında neler düşündüğümü. Bana göre Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray. Geçen sene şampiyon oldular. Şu anda Şampiyonlar Ligin'deler. Fenerbahçe her zaman iyi bir takım olmuştur. Ve her zaman Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyilerinden birisi olmuştur. Fakat bana göre Galatasaray Türkiye'nin bir numaralı kulübüdür. Ve Türkiye'nin en büyük kulübüdür.Loric Cana'n
"Galatasaray çok büyük kulüptü ama sanki Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim" açıklamasını yaptığı öne sürüldü. Ancak kariyerini Lazio'da sürdüren Arnavut yıldızın, yaptığı açıklamalarda böyle bir söz kullanmadığı ortaya çıktı.
cana-f-bahce-g-saray-dan-buyuk-dedi-mi--2183646.Jpeg

Milliyet - Cana: 'F.Bahçe G.Saray'dan büyük' dedi mi?

Galatasaray formasına bağlılığım sürüyor. Ve Fenerbahçe maçında Galatasaray taraftarına bir iyilik yapmak için oynayacağım. Ama çok zor bir maç olacağı kesin.” dedi.UEFA Avrupa Ligi - Lorik Cana: Galatasaray için oynayaca
Scheint ja ein richtiger GS-Fan zu sein:salute:

Cana und Lazio Rom wurden weggegickt jetzt ist benfica an der reihe..mögen die anatolischen Götter mit uns sein

Das steht dort nicht. Fenerbahce hat kein Interesse. Dort steht: Ex-Galatasaray Spieler mit Worten, die Galatasaray verbiestern könnten. Lorik Cana lässt verlauten, dass Fenerbahce die absolute Nummer 1 in der Türkei ist.

Stand in ner albanischen Zeitung, aber hier auf türkisch :troll:

İtalya'nın tuttomercato sitesi Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'ın eski oyuncusu Lorik Cana'yı transfer etmek istediğini yazdı. Lazio forması giyen 29 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2016'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Lorik Cana'nın babası ve aynı zamanda menajerliğini de yürüten Agim Cana ise bu iddianın ardından bir açıklama yaptı. Agim Cana şunları söyledi:

"Oğlumla çıkan son haberleri ben de gördüm. Şu anda Lorik için iletişime geçen olmadı. Hamburg da, Fenerbahçe de Avrupa'nın iki büyük kulübü ancak şu anda bu haberler sadece dedikodu."

yine mi, Yanliş anons
lol27.gif
:roll:
Lorik Cana hat gesagt, das er nie sowas gesagt hat..

Scheint ja ein richtiger GS-Fan zu sein:salute:

Bazi gercekler, birileri icin cok aci olabilir, ama tek gercek var oda Fenerbahce.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Cana: F.Bahçe G.Saray'dan daha büyük

Lorik Cana katıldığı programda Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu..

G.Saray'ın eski oyuncusu Lorik Cana, Fransa'da Canal Football Club isimli programa canlı telefon bağlantısı yaptı.
Arnavut futbolcu, Fransa'da oynadığı PSG ile Marsilya'yı karşılaştırırken, 'PSG büyük kulüptü bunu hep hissettim ama Marsilya'nın büyüklüğü bambaşka. Türkiye'de oynarken de bunu hissetmiştim. G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler' dedi.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Bazi gercekler, birileri icin cok aci olabilir, ama tek gercek var oda Fenerbahce.

Blabla_Keks.gif

Titel

Meisterschaft

Galatasaray 18 +1 (saison 12-13):jubelfreu:
Fenerbahce 18 -1 (sike):)
Besiktas 13
Trabzonspor 6 +1(sike):D

Pokal

Galatasaray 14
Fenerbahce 5
Besiktas 9 -1(sike):)
Trabzonspor 8

Super-Cup (mit Vorgängerwettbewerben)

Galatasaray 12
Fenerbahce 8
Besiktas 8
Trabzonspor 8

Hinzu kommen 2 Europapokale für GS:NEIN: und die meisten punkte in der CL.

Zuletzt bearbeitet:
für mich ist benfica favorit auf die el ...
unglaublich wie die spielen ...
wir aber ein enges spiel denk ich

Zurück
Oben