kewell
Spitzen-Poster
yine mi, Yanliş anons
Lorik Cana hat gesagt, das er nie sowas gesagt hat..
:roll:Das steht dort nicht. Fenerbahce hat kein Interesse. Dort steht: Ex-Galatasaray Spieler mit Worten, die Galatasaray verbiestern könnten. Lorik Cana lässt verlauten, dass Fenerbahce die absolute Nummer 1 in der Türkei ist.
Lorik Cana hat gesagt, das er nie sowas gesagt hat..
Lorık Cana: Türk basınından hiç kimseye böyle bir ifade kullanmadım. İlk kez Türk basınına konuşuyorum ve ilk kez sizinle bu konuyu konuşuyorum. Herkes biliyor. Galatasaray hakkında neler düşündüğümü. Bana göre Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray. Geçen sene şampiyon oldular. Şu anda Şampiyonlar Ligin'deler. Fenerbahçe her zaman iyi bir takım olmuştur. Ve her zaman Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyilerinden birisi olmuştur. Fakat bana göre Galatasaray Türkiye'nin bir numaralı kulübüdür. Ve Türkiye'nin en büyük kulübüdür.Loric Cana'n
"Galatasaray çok büyük kulüptü ama sanki Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim" açıklamasını yaptığı öne sürüldü. Ancak kariyerini Lazio'da sürdüren Arnavut yıldızın, yaptığı açıklamalarda böyle bir söz kullanmadığı ortaya çıktı.
Milliyet - Cana: 'F.Bahçe G.Saray'dan büyük' dedi mi?
Scheint ja ein richtiger GS-Fan zu seinGalatasaray formasına bağlılığım sürüyor. Ve Fenerbahçe maçında Galatasaray taraftarına bir iyilik yapmak için oynayacağım. Ama çok zor bir maç olacağı kesin.” dedi.UEFA Avrupa Ligi - Lorik Cana: Galatasaray için oynayaca