Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Flüsse

Plitvice

sany0378_01.JPG

u pravu si.....vrbas je stvarno prava ljepotica, pogotovo kanjon..
evo par slika:
pravicu jos par slika ako odo opet dolje....
...!

Upravo tako, cujes zvuk tisine i istodobno melodije raznih ptica i drugih zivotinja, pravo plahovita, cista ki' suza, bistra, bogata ki svicarska banka i opet mocna - ma cim budem opet odlazio za Banjaluku, Vrbas moram zaokruzit velikim slovima, destinacija da jednostavno iskljucis mozak i prepustis se toj predivnoj prirodi.

Vuk jest cudna rijeka u kolumbiji...al' je preljepa

U tome i lezi fascinacija prijatelju, imas osjecaj, kao da si na drugoj planeti, a ne na ovoj nasoj zemaljskoj. Pogotovo me fasciniraju raznobojni mahovi i alge - zute, plave, zelene, crne i crvene boje prevladavaju tu rijeku, ma jednostavno ostanes bez teksta.

nevjerojatne%20lokacije03.jpg

Upravo tako, cujes zvuk tisine i istodobno melodije raznih ptica i drugih zivotinja, pravo plahovita, cista ki' suza, bistra, bogata ki svicarska banka i opet mocna - ma cim budem opet odlazio za Banjaluku, Vrbas moram zaokruzit velikim slovima, destinacija da jednostavno iskljucis mozak i prepustis se toj predivnoj prirodi.

U tome i lezi fascinacija prijatelju, imas osjecaj, kao da si na drugoj planeti, a ne ovoj nasoj zemaljskoj. Pogotovo me fasciniraju raznobojni mahovi i alge - zute, plave, zelene, crne i crvene boje prevladavaju tu rijeku, ma jednostavno ostanes bez teksta.

nevjerojatne%20lokacije03.jpg

ako ides za banja luku onda moras obavezno da "vozis" dajak kroz centra banja luka....mislim da mozes iznajmiti negjde....

odo ja jos malo dole, pa cu slikati krajisku ljepotu..;) (banja luka) :D

jel' ima tvoj grad/selo rijeku ??

Zurück
Oben