Dzek Danijels
Top-Poster
Jebeni skroz na skroz
jok al mi još zvoni u ušima njegovo pljuvanje po teu i branjenje jokića na ep-u.
a ljakse loptu nije držao u ruci u životu al ovde glumi pametnog, isti toruko zato pašu!
Ajd prstanite da kakite, dosadni ste ...
tiše kad profesor izjavljuje mišljenje, ipak je celu godinu 'igrao' košarku.
onda se umorio mašući peškirem na klupi, al zna više od 99% ljudi. jbg ja sam taj jedan
i da ja ne serem ljakse ne bi imao šta jesti!
evo ovo mi je ostalo u sećanju, sere po teu a ovaj se listom mučio odavno i propustio dosta u prošloj sezoni.
eto sad opet povređen, ista noga al malo niže od lista. al profo je u pravu
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
kad ga vidiš/čitaš reci da se neg piše sa "g", i da mi se ljakse skine više prevedi mu na nemački.
hvala unapred
tiše kad profesor izjavljuje mišljenje, ipak je celu godinu 'igrao' košarku.
onda se umorio mašući peškirem na klupi, al zna više od 99% ljudi. jbg ja sam taj jedan
i da ja ne serem ljakse ne bi imao šta jesti!
evo ovo mi je ostalo u sećanju, sere po teu a ovaj se listom mučio odavno i propustio dosta u prošloj sezoni.
eto sad opet povređen, ista noga al malo niže od lista. al profo je u pravu
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
kad ga vidiš/čitaš reci da se neg piše sa "g", i da mi se ljakse skine više prevedi mu na nemački.
hvala unapred
Nisi me kontao ako mislis da mozes da me ucutkas ... Za to si nadju neku drugu...
A da nekome budem sekretarica, mora dobro da plati ...
jedan na jedan bi mi mogo samo karinu popušiti ljakse.
šta se mešaš kad sa anom razgovaram, idi maši peškirima dalje hahaha
- - - Aktualisiert - - -
nemam ja koga ućutkavati, nisam ja takav igrač.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen