Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Forenübergreifendes Tippspiel zur Basketball WM-Qualifikation 2019

jok al mi još zvoni u ušima njegovo pljuvanje po teu i branjenje jokića na ep-u.
a ljakse loptu nije držao u ruci u životu al ovde glumi pametnog, isti toruko zato pašu!

jok al mi još zvoni u ušima njegovo pljuvanje po teu i branjenje jokića na ep-u.
a ljakse loptu nije držao u ruci u životu al ovde glumi pametnog, isti toruko zato pašu!

nisam nikad drzao loptu u ruci a samo igrao u klubu godinu dana i od detinjstva sa drustvom... :lol: ajd ne seri vise znam vise o kosarci nek 99% ljudi. a ti si jedini koji pljuje i to po ljudima koji nedele tvoje misljenje... neznam kad si ikad nesto napisao o kosarci il bilo cemu iz svoje inicijative uvek ti bio cilj nekoga uvredit... ti i jos dvojica su vrlo poznati po tome a uvek sam se pitao sta ih toliko muci u zivotu. :lol:

Ajd prstanite da kakite, dosadni ste :lol:...

tiše kad profesor izjavljuje mišljenje, ipak je celu godinu 'igrao' košarku.
onda se umorio mašući peškirem na klupi, al zna više od 99% ljudi. jbg ja sam taj jedan :)
i da ja ne serem ljakse ne bi imao šta jesti!

evo ovo mi je ostalo u sećanju, sere po teu a ovaj se listom mučio odavno i propustio dosta u prošloj sezoni.
eto sad opet povređen, ista noga al malo niže od lista. al profo je u pravu

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

kad ga vidiš/čitaš reci da se neg piše sa "g", i da mi se ljakse skine više prevedi mu na nemački.
hvala unapred

Anhänge

onda se umorio mašući peškirem na klupi, al zna više od 99% ljudi. jbg ja sam taj jedan :)

evo ovo mi je ostalo u sećanju, sere po teu a ovaj se listom mučio odavno i propustio dosta u prošloj sezoni.

kad ga vidiš/čitaš reci da se neg piše sa "g", i da mi se ljakse skine više prevedi mu na nemački.
hvala unapred

Nisi me kontao ako mislis da mozes da me ucutkas :p... Za to si nadju neku drugu...

A da nekome budem sekretarica, mora dobro da plati :lol:...

hvala unapred

mislis da ima vise ode 1% ljudi sto su igrali bas kosarku u klubu kretencino isfrustrirani.. jedan na jedan bi te ubio u bilo kojem sportu i sa i bez lopte... prestani me spominjati jer je sve tako pocelo ako se secas. sad places zbog odjeka... joooj leci se. :lol:

jedan na jedan bi mi mogo samo karinu popušiti ljakse.
šta se mešaš kad sa anom razgovaram, idi maši peškirima dalje hahaha

- - - Aktualisiert - - -

Nisi me kontao ako mislis da mozes da me ucutkas :p... Za to si nadju neku drugu...

A da nekome budem sekretarica, mora dobro da plati :lol:...

nemam ja koga ućutkavati, nisam ja takav igrač.

jedan na jedan bi mi mogo samo karinu popušiti ljakse.
šta se mešaš kad sa anom razgovaram, idi maši peškirima dalje hahaha

- - - Aktualisiert - - -

nemam ja koga ućutkavati, nisam ja takav igrač.

mogu i ja citirat stotinu drugih a pricat o tebi al nisam picka!
a tvoje pederske zelje izrazi nekome ko voli...

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben