Semih Kaya’nın İmza Töreni Gerçekleştirildi
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Semih Kaya, kulübüyle devam eden anlaşmasını 2015-2016 sezonuna dek uzatan mukaveleye bugün imza attı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi Abdurrahim Albayrak "Bugün Semih Kaya’yla, kaya gibi yetişmiş olduğu yuvasında 5 yıllık bir mukavele imzalıyoruz. Semih altyapımızda yetişti, azmiyle, tırnaklarıyla kazıyarak ve sabırla, hiç enerjisi bitmeden bekleyerek bugünlere geldi. Uzun yıllar Galatasaray’da hizmet etmek istediğini beyan etmiş ve kiraya giderim ama kesinlikle başka türlü Galatasaray’dan kopmam diyen bir arkadaşımız. Öncelikle bize bu yetkiyi veren Başkanımız Ünal Aysal’a, Yönetim Kurulu’ndaki bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Albayrak konuşmasını "Esas teşekkürü de Türk futboluna Semih Kaya gibi yüzlerce, binlerce genci kazandıran Fatih Terim’e ediyorum. Fatih Hoca, Semih Kaya’mızı sezon başında 17-18 kulüp istemesine rağmen asla ve asla Semih’ten vazgeçmem, göreceksin en az 15 yıl hizmet edecektir, diğer ağabeyleri gibi de inşallah Galatasaray’da kaptan olacaktır ifadelerini kullandı. Semih kardeşimiz de sağ olsun, mukavelesi Mayıs ayında bitmesine rağmen, dışarıdan edindiğim duyumlara göre büyük rakamlar söylenmesine rağmen ben Galatasaray’da oynamak istiyorum diyerek kendisine sunduğum bütün teklifleri kabul etti. Hiçbir itirazı olmadı. Burada menajeri Fazlı Özdemir kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Bize yardımcı oldu. Semih Kaya’nın Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diyerek tamamladı.
Galatasaray ile sözleşmesini uzatan Semih Kaya ise duygularını şu sözlerle anlattı: “Galatasaray ailesinde kaldığım, bana tekrar sözleşme sunulduğu için çok mutluyum. Umarım Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edeceğim.”
Kendisine önerilen sözleşmeyi düşünmeden kabul ettiğini anlatan 20 yaşındaki oyuncu, Başkan Ünal Aysal, 2. Başkan Ali Dürüst, Yönetim Kurulu üyeleri, başta Fatih Terim olmak üzere teknik heyetimize ve menajerlerine bu sözleşme için teşekkürlerini sundu.
GALATASARAY.ORG