Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Gegisch - Gegishtja jon e dashur

kta shqiptaret maqedonise a kan liftu me ne shum a? a ma pak sa kta shqiprise

Du me thon njejit. Mduket se gati nga sicila Familje ne Rrethin e Kumanoves ka pas nje Ushtar ne KS.

Ma i njohuri eshte nga ana jon Ismet Jashari - Kommandant Kumanova

Er hat vier Kinder in der Schweiz verlassen und ist runter. Mein Vater wollte auch gehen - aber meine Mutter wollte das nicht. Aus unserem Raum hier in der Schweiz ist wohl Agim Ramadani zur grössten Legende geworden. Seine Familie lebt jetzt im Kosovo.

YouTube - UÇK Komandant Kumanova - Ismet Jashari - Kumanova

YouTube - Sadik Krasniqi - Këngë për komandant Kumanovën

YouTube - DESHMORI i KOMBIT - ISMET JASHARI,,,K U M A N O V A

YouTube - Kadri Ismajli - Ismet Jashari 2 Maj Sllupcan 2010

Du me thon njejit. Mduket se gati nga sicila Familje ne Rrethin e Kumanoves ka pas nje Ushtar ne KS.

Ma i njohuri eshte nga ana jon Ismet Jashari - Kommandant Kumanova

Er hat vier Kinder in der Schweiz verlassen und ist runter. Mein Vater wollte auch gehen - aber meine Mutter wollte das nicht. Aus unserem Raum hier in der Schweiz ist wohl Agim Ramadani zur grössten Legende geworden. Seine Familie lebt jetzt im Kosovo.

YouTube - UÇK Komandant Kumanova - Ismet Jashari - Kumanova

YouTube - Sadik Krasniqi - Këngë për komandant Kumanovën

YouTube - DESHMORI i KOMBIT - ISMET JASHARI,,,K U M A N O V A

YouTube - Kadri Ismajli - Ismet Jashari 2 Maj Sllupcan 2010

T´gjith kan luftu, s´matet a ma shum a ma pak. t´gjith jemi Shqiptar.

Ibish...

Nuk ka shiku kush nga eshte , luftrat qe u bene ishin ne emer te shqiptarise , nga te gjitha trojet .;)

nuk dashta me than kta nuk jan shqiptar por jan mas fejs mashum qarrun prandaj une mendova por e di qe shum njersi te tetoves e kumanoves kan luftu

edhe ne ato demonstratet e vetvendojes qe u vdeken dy ,a u kan nje i kumanoves?

nuk dashta me than kta nuk jan shqiptar por jan mas fejs mashum qarrun prandaj une mendova por e di qe shum njersi te tetoves e kumanoves kan luftu
Nuk jane edhe aq fetar se si i paraqesin , me shum jane shpekullime te Orhtodoxeve per te leshuar nje propagande ne mesin e shqiptareve , qe ne nuk duhet me ra ne asi provokime .. Shqiptaret e Maqedonise u treguan atdhetare , ku kishe nevoje per komb aty ishin .
Para ca muajve ne Tetove , p.sh. , cfare fundamelista shef ketu :
YouTube - Protesta Ne Tetove!!!
njejte ne shkup : YouTube - Protesta ne Shkup - "Per Drejtesi" 10 Maj 2010

Nuk jane edhe aq fetar se si i paraqesin , me shum jane shpekullime te Orhtodoxeve per te leshuar nje propagande ne mesin e shqiptareve , qe ne nuk duhet me ra ne asi provokime .. Shqiptaret e Maqedonise u treguan atdhetare , ku kishe nevoje per komb aty ishin .

Kumanove

YouTube - Protesta ne Kumanove kunder Enciklopedise 2009

YouTube- NUREDIN FETAHU - Mblidhnu Shqiptar Dita e Flamurit ne KUMANOVÈ

po e kum lexu qe slawet e kan pas qillimin mi sti shqiptaret ma lan msimin pasdore i prandaj i kan maru mashum xhamia qe mu zhvillu si turq e muslimana fanatik e jo shqiptar mir e ki jan gjith shqiptar te vertet edhe kta

Zurück
Oben