Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Gold AG - Patriot i Atdheut ?

Auf dee einen Seite tut er auf Supermoslem und "verteidigt" seinen Glauben, auf der anderen Seite flucht er auf mieseste Art; macht seiner Religion alle Ehre. Er ist nichts als ein kulturloser Idiot, der geil auf Klicks im Internet ist und natürlich auf Kohle. Seine Art und Weise ist eines Albaners nicht würdig.

- - - Aktualisiert - - -

Außerdem kann er nicht mal seine eigene Sprache richtig sprechen.

Wenn du anfängst vom Islam zu schreiben, kann ich mir das Lesen sparen und gleich scheißen gehen.

wenn er so ein supermoslem währe dan würde er keine musik machen oder würd nicht andere religionen indirekt beleidigen , wen jemand ateist ist dan war es sein wunsch wo is hier gold ag sein problem versteh den jungen nicht ,er ist einfach ein harmloser vollidiot der überall in jedem arsch kriecht, ein supermoslem macht keine musik den es ist verboten !!

achja ich hab ramush haradinajs namen niergens im lied gehört war das die angst die es nicht zugelassen hatt den er weiss sein leben währ gefickt.

GOLD AG = Harmloser IDIOT aka der Arschkriecher

Vom Inhalt / den Absichten her idR. gut, in der Ausführung scheisse (für mich jedenfalls). Soll jeder hören was er will.

sipas mendimit tim Goldi i ka bërë dy gabime.
1.) i ka ofendu ateistat
2.) ka than se populli shqiptar asht popull musliman

Lini kët muabet me muzikën, që na qenka e ndalume. Në kuran asgjë nuk shkrun për një ndalim të muzikës.

Për Gold AG-në: Një raper i talentuar, i cili flet për shumicën e shqiptarve. Ndoshta ama e teproi pak. ::lol: Por ndryshe s'besoj që merr vesh populli jonë...

Shpresoj që edhe artistë të tjerë mbarëshqiptarë ta ndjekin shembullin e Gold AG-së dhe ta kritikojnë qeverinë. Pse jo?

Lini kët muabet me muzikën, që na qenka e ndalume. Në kuran asgjë nuk shkrun për një ndalim të muzikës.

Për Gold AG-në: Një raper i talentuar, i cili flet për shumicën e shqiptarve. Ndoshta ama e teproi pak. ::lol: Por ndryshe s'besoj që merr vesh populli jonë...

Shpresoj që edhe artistë të tjerë mbarëshqiptarë ta ndjekin shembullin e Gold AG-së dhe ta kritikojnë qeverinë. Pse jo?

A don mu ba si ky muti gold ag ? Tani shko ne arabi se shqiptaria sosht e islamit asnihere ket send muni me haru fill

mir i ka than ramushi do fjal

A don mu ba si ky muti gold ag ? Tani shko ne arabi se shqiptaria sosht e islamit asnihere ket send muni me haru fill

mir i ka than ramushi do fjal
Ki pak nder dhe ndërgjegje ndaj njeriut, nuk të dëmton. Pse osht mut? Pse tha që populli shqiptar osht mysliman, për kët e ke, apo? Jo, o djal, ka të drit. Shumica e shqiptarve osht myslimane. Po në Kosovë po në Shqipëri dhe po në Maqedoni, kudo.

Dhe asnjer nuk do shkojm ne myslimanët në Arabi apo kudo qoftë, nëse ju katolikët, ortodoksët dhe ateistët nuk largoheni para nesh. ;) Katolikët le të ikin në Romë, ortodoksët në Moskë dhe ateistët ku ta di unë...

Ramushi s'ka lidhje çfar flet... Më politikan koti s'kam par në jetën time. Më mir të ishte bo bokser. ::lol:

Zurück
Oben